Amateur Femení 2 - 3 Almoines

Torna a quedar-se sense puntuar l’Amateur Femení a La Puríssima, després que l’Almoines s’haja beneficiat d’un penal a meitat segon temps per endur-se els 3 punts gràcies al 2-3 final, deixant les nostres sense poder puntuar encara com a locals, en un duel que s'ha vist mitjançant el Facebook de l'Ajuntament d'Ontinyent.

Un encontre trepidant en el seu inici que veia com Noa ens ficava per davant al poc de començar el duel en un xut que superava la portera visitant. Però les de la Safor no se n’han vingut baix i poc a poc han anat fent-se amb el control del baló, i després d’una indecisió defensiva aplegava l’empat.

I quan encara no havia passat un minut, una nova jugada d’atac de l’Almoines servia per superar a Carmen i donar-li la volta al marcador. Però a l’equador del primer acte, una recuperació al mig del camp servia perquè Peri, després d’una bona triangulació, fiqués en safata a Anita el gol de l’empat.

Amb els dos conjunts més pendents d’evitar altre gol s’ha aplegat al descans d’una primera meitat boja, i on l’entrenador ontinyentí aprofitava per fer dues substitucions a la defensa.

La represa ha començat amb una decisió arbitral que afortunadament no ha tingut conseqüència, en assenyalar una cessió molt discutida i que ha tret la tanca defensiva sota els pals quan es portaven gairebé cinc minuts del segon acte. I ja als 73’ en un baló llarg, Nayala ha fet caure una jugadora rival a la vora de l’àrea, xiulant penal el col·legiat. Carmen no ha pogut fer res per evitar el que seria el definitiu 2-3 que impossibilita poder sumar dos setmanes consecutives.

AMATEUR  FEMENÍ  2 – 3   UE  ALMOINES