<%=Club.Nombre %>

La_26 UF Manises 3-0 Amateur Femení


Punt i final a la temporada de l’Amateur Femení en un duel en que, tot i les adversitats, les xiques de Pepe Pla han quallat un partidàs en la seua visita a la Unió Femenina Manises, un desplaçament que afrontaven amb tant sols 11 efectius i on una lesió de Noa als 10’ ha condicionat el duel.

Un encontre que les nostres han afrontat sense complexos davant un equip que es jugava el liderat i que finalment ha acabat en tercer lloc. De fet una de les jugades claus ha ocorregut als 10’ quan Noa s’ha plantat davant la portera rival, però no ha pogut superar-la, quedant lesionada en la mateixa jugada.

Per a més inri, en un gran partit de futbol, les de Pla han marrat un penal als 25’, després que Júlia no encertés després que tombaren a Marina dins l’àrea. Mireia i posteriorment la mateixa Júlia han disposat d’ocasions per desnivellar el marcador. Però tot ha canviat en la represa, a la que s’havia aplegat amb l’empat a zero inicial.

Ha estat als 48’ que una treta de córner ha obert la llauna per les de Manises, gràcies a un gol olímpic, que si bé ha minvat la moral de les ontinyentines, no ha estat suficient, perquè Marina i Júlia han creat ocasions per empatar. En canvi una bona jugada de les locals passada l’hora de joc sentenciava el xoc, tot i que Patri i Andrea han evitat altres clares jugades, no poden fer el mateix al tram final amb el 3-0 definitiu.

Final a una complicada temporada, on les lesions han castigat moltíssim un equip que ha demostrat saber jugar a futbol, competint en tot moment i fent que el rival s’esforce al màxim per derrotar el nostre Amateur Femení.

En acabar este últim partit de lliga, l’entrenador Pepe Pla feia la següent valoració.

UF  MANISES  3-0  AMATEUR FEMENÍ

Andrea

Cèlia

Patri

Sara

Mireia

Inés

Ana

Nadal

Júlia

Marina

Noa