<%=Club.Nombre %>

Aldaia 4 - 0 Amateur Femení


Primer encontre que finalitza sense que l’Amateur Femení puga perforar la porteria rival i en que el resultat final de 4-0 en la seua visita al feu del líder siga un tant enganyós, ja que les de Pau Calatayud no han estat tant inferiors com puga dir el marcador.

I és que els primers 10 minuts han estat decisius pel transcórrer de l’enfrontament, ja que als 7’ i a la treta d’un córner i després de nombrosos retrucs, l’esfèric ha anat a parar a una jugadora local lliure de marca, que ha superat a Carmen. I un parell de minuts després una errada defensiva propiciava el segon de les amfitriones.

Però les nostres s’han refet i jugant com saben, amb una eixida de baló ordenada i buscant l’àrea rival, han anat disposant de clares oportunitats de retallar distàncies. Però el gol no aplegava, ni tant siquiera en un baló que Peri intentava ficar a l’escaire de la porta local, i on la portera impedia el 2-1. I d’ahi s’ha passat en l’última jugada del primer temps al 3-0, per culpa d’altra errada i on les locals, a porta buida, quasi sentenciaven.

En la represa les de Pau ho han continuat intentant, però un baló llarg a l’hora de joc, ha propiciat que després de desfer-se de la nostra defensa per velocitat, i superant en l’1x1 a Carmen, les locals finiquitaren l’enfrontament, ja que les ontinyentines no han tingut cap possibilitat de reacció, tot i les variacions des de la banqueta, on hem de destacar l’estrena de la jugadora del Cadet Laia, qui hui acompanyava les amateurs, per les nombroses jugadores lesionades que arrossega Calatayud al seu equip.

 

ALDAIA B  4  -  0  AMATEUR  FEMENÍ

Carmen

 

 

Mireia

 

 

Gala

 

 

Júlia

 

 

Anahí

 

 

Lidia

 

 

Carla Nadal

65’

Anita

Aitana

87’

Salmerón

Lucia

65’

Laia

Peri

 

 

Noa

 

 

 


Comparte en: