<%=Club.Nombre %>

Deportivo Ontinyent 2 - 1 Algueña


Tercer partit i tercer triomf consecutiu en este inici lliguer pel nostre Amateur que va jugar un complet encontre davant un conjunt que si és cert no va inquietar gaire la porteria de Xavi, si va obligar als nostres jugar centrats i tensos en tot moment.

De nou  una genialitat de Cambreta només començar el duel entre dos equips que comptaven per victòries els seus dos primers partits, va encarrilar el transcórrer del matx, obligant el seu rival a obrir línies, i que als 20’ va tindre una nova alegria pels aficionats que s’aproparen a La Puríssima.

Fou una internada per banda que Chorques ficà milimètricament al cap de Corella, qui una vegada més deleitava l’afició ontinyentina amb altre gol; així aplegàvem al primer quart de l’enfrontament.

Però l’àrbitre de l’encontre no volgué passar desapercebut i, després d’algunes decisions gens encertades, assenyalava penal per unes mans de Tono. Payà res pogué fer per evitar el gol del màxim golejador alacantí (qui altra setmana més marcava des dels 11 metres). Aleshores començà una gran batalla futbolística que no va tindre incidència al marcador final.

El segon acte s’encetava amb l’incursió de Bernat i amb un col·legiat que anava a alterar els nervis dels aficionats tant locals com visitants, i que tot i mostrar 13 cartolines grogues i una roja ja al temps afegit, haguera pogut repartir-ne més ja que el joc per moments estigué al límit del reglamentari.

Chorques estigué batallador i va veure com li s’anul·lava un gol abans de fer una gran jugada per banda on era derribat dintre de l’àrea, fent-se l’àrbitre “el suec”. L’encontre estava més a prop del tercer pel Deportivo Ontinyent que no de l’empat visitant, i a punt estigué aplegar en un xut de Bernat primer i en una “obra d’art” de Cambreta ja en el 92’, però el lluminós no es modificà i l’alegria fou present en jugadors i aficionats per acabar un dissabte més liderant la classificació del grup.

Destacar el debut del Juvenil Dani en un encontre que en els prolegòmens va tindre un especial homenatge al Juvenil José Vaello, assidu als entrenaments setmanals i que es va lesionar de gravetat la setmana passada.

DEPORTIVO  ONTINYENT  2  -  1  ALGEÑA

Xavi Payà

 

 

 

 

Adrian

 

 

 

 

Iñaki

 

 

 

 

Capone

 

 

 

 

Tono

 

 

 

 

Antonio

 

 

 

 

Mendi

 

75’

Manel

 

Francés

 

90’

Dani

 

Chorques

 

88’

Mateu

 

Corella

2-0  22’

45’

Bernat

 

Cambreta

1-0  1’