J_11 Deportivo Ontinyent 3-2 UD Carcaixent

Importantíssim triomf el que ha sumat el Deportivo Ontinyent als Camps de La Puríssima al duel corresponent a l’11a jornada de la Regional Preferent, on els de Cristian Ferrandiz han demostrat el seu assentament a la nova categoria amb un partidàs davant un gran rival com la UD Carcaixent, a qui han superat per 3-2. L’enfrontament ha comptat amb els xavals més menuts de la nostra Escola en l’eixida dels jugadors al terreny de joc.

Amb uns primers minuts de tanteig per tots dos conjunts, amb intercanvi d’aproximacions ales àrees rivals, ha estat José Manuel als 21’ qui, en una recuperació al mig del camp, i veient com el porter visitant estava avançat, li ha colgat el baló des de més de 30 metres ficant l’1-0 per deliri dels cada vegada més aficionats que s’apropen a La Puríssima per gaudir d’un equip que està enganxant cada vegada més.

Els de Ferrandiz estaven sent millors que els de la Ribera fins eixe moment, però al gol blanc-i-negre ha encés als forasters, que en un penal han aconseguit ficar l’empat al lluminós passada la mitja hora de joc. De fet instants després fins i tot han pogut avançar-se després d’una ràpida contra, però el baló s’ha passejat per la porta de Palopa.

I en una recuperació defensiva, ha estat Bernat qui ha iniciat des de la mateixa àrea ontinyentina una vertiginosa contra que, Cambreta ja en camp rival ha sabut culminar com sols ell sap fer, creuant l’esfèric per pujar el 2-1 amb el que s’ha aplegat al descans.

La represa ha començat amb un Deportivo Ontinyent conscient del treball a fer, i fruit d’eixa intensitat defensiva ha aplegat el 3-1 al poc de reprendre’s l’encontre. Un baló atacant dividit la lluitat Abdon, recuperant per assistir en profunditat a un Cambreta que, davant l’eixida del porter del Carcaixent li l’ha picat per alt amb el que era el momentani 3-1.

De fet amb el pas dels minuts, els visitant s’han bolcat buscant un gol que es fiqués de nou al partit, el que ha creat nombroses ocasions clares de gol pels de Cristian, que no han sabut concretar en cap d’elles, tot i que els rivals s’han quedat amb 10 per expulsió d’un d’ells. Semblava que el quart gol anava a aplegar en una de les tantes de que han disposat els ontinyentins, però no ha estat així i en un córner al 85’ ha aplegat el segon d’un Carcaixent que ho ha intentat fins a última hora.

El davanter manxec Carlos s’ha estrenat a la categoria, després d’una lesió d’uns quants mesos, i ha estat junt el jugador del juvenil Hugo Sempere, les dues novetats més destacades d’un Deportivo Ontinyent que encadena la quarta jornada consecutiva puntuant, el que l’assenta entre els vuit millors de la categoria abans de dues visites seguides als equips de la part alta de la classificació: Casellonense i L’Olleria.

L’entrenador Cristian Ferrandiz , qui es va desgallitar durant tot l’encontre, feia esta valoració de l’important triomf.

DEPORTIVO  ONTINYENT  3-2  UD  CARCAIXENT