<%=Club.Nombre %>

Notícies

El carrer i la secció del FUTBOL Inclusiu va més enllà del torneig, estem buscant nois/nois a partir de 16/17 anys per jugar a l'equip de futbol 7, si ets de la Vall del Ges, Bisaura, Voltreganés, Vidranes o d'altres llocs D'OSONA O RIPOLLÈS, ara tens l'opció de jugar a futbol. T'apuntis? #UnEquip #UnaFamilia #juntssomimparables

L'Institut escola Marta Mata s'ha unit amb el programa de futbol inclusiu de Torelló en un emocionant conveni que cerca promoure la inclusió i la diversitat a través de l'esport. Aquesta associació representativa dóna pas a una nova era d'igualtat d'oportunitats i suport per a tots els estudiants, independentment de la seva capacitat física o habilitat atlètica. El conveni signat entre l'Institut escola Marta Mata i el Torelló Futbol Inclusiu marca un compromís ferm per fomentar un entorn escolar que celebri la diversitat i la inclusió. El programa inclusiu, reconegut internacionalment, ha estat pioner en la creació d'equips de futbol on participants amb i sense discapacitat juguen junts, aprenent els uns dels altres i creant vincles duradors. A través d'aquesta col·laboració, els estudiants de l'Institut escola Marta Mata tindran l'oportunitat de participar en entrenaments i esdeveniments de futbol inclusiu, fomentant l'aprenentatge social i emocional, així com l'amistat i el respecte mutu. A més, els membres de l'equip Inclusiu tindran l'oportunitat d'interactuar i col·laborar amb els companys de classe o d'equip, creant una comunitat escolar futbolística més cohesionada i inclusiva. L'Eric Palomo en nom de l'Institut Marta Mata, expressa la seva satisfacció sobre aquesta nova associació: "Estem encantats de poder donar la benvinguda al programa Inclusiu a la nostra escola i de treballar junts per crear un entorn on tots els estudiants es sentin acceptats i valorats. Creiem fermament al poder de l'esport per unir les persones i estem emocionats de veure els beneficis que aquesta col·laboració portarà als nostres estudiants." Per la seva banda, Sebastià Raurell en nom del Torelló Futbol Inclusiu, destaca que tenir el suport i adhesió de l'Institut Marta Mata és important per nosaltres, i sobretot, perquè els alumnes puguin conèixer la realitat del futbol inclusiu de primera mà i els els nostres jugadors/jugadors puguin compartir experiències amb ells. Aquest conveni exemplifica l'impuls continu cap a la inclusió i la diversitat dins l'àmbit educatiu i esportiu. L'Institut escola Marta Mata i el Torelló Futbol Inclusiu esperen que aquesta associació serveixi com a model inspirador per a altres institucions educatives i programes esportius arreu del territori.

Tenim nova incorporació, es tracta d'en Ferran Conill, benvingut al club.

Un plaer presentar-vos a l'entrenadora de l'equip inclusiu, Blanca Berenguer, amb una àmplia experiència en el món inclusiu i implicada en el nou projecte. És jugadora del 1r equip femení @cftorello Benvinguda i gràcies per la confiança.  

Nova incorporació per l'equip inclusiu del club, es tracta de David Hernandez, benvingut

El passat dissabte dia 16, el 1r jugador de l'equip inclusiu va ser el protagonista a la presentació de tots els equips per la temp. 2023/2024, Josep Vila Vázquez serà jugador del CF.Torelló_VallGesBisaura. Benvingut amic Josep, molta sort, encerts i sobretot, gaudeix dels companys/es i del futbol.