<%=Club.Nombre %>

Els Nostres Orígens

 

Som  Història:

Som el fruit d'una llavor que uns apassionats del futbol van sembrar l'any 1917 i que generació darrera generació moltes i moltes persones han intentat representar dignament durant dècades i dècades arreu del país. Regant-la amb el seu esforç altruista i posant il·lusió, imaginació i esforç on no arribaven els diners.

 

Quatre Pinzellades Històriques;

L'any 1927 vam estar a punt de desaparèixer, l'any 1936 se'ns considerava el millor club de la comarca d'Osona i al llarg de tots aquests anys hem canviat algunes vegades els colors de la nostra samarreta i dels nostres pantalons. També hem canviat el camp de Malianta per l'actual camp d'Esports (fundat el 1967), la gespa natural per gespa artificial, hem apostat amb força pel futbol femení (des del 2010) i hem potenciat la nostra escola de futbol (fusionant-nos amb la U.E. Santperenca).

El nostre sostre històric esportiu en l'àmbit absolut masculí és l'actual primera catalana, en l'àmbit femení és la primera divisió.

Però com que ni volem anestesiar-vos amb la història del nostre club ni voldríem deixar-nos al tinter cap efemèride cabdal per entendre d'on venim i qui o què ho ha fet possible, us recomanem que si realment esteu interessats/des a saber que és el C.F. Torelló, us llegiu el llibre: CENTENARI DEL F.C.TORELLÓ Més de cent anys de futbol (1917-2017) de Gerard Verdaguer.

Actualment comptem amb una massa social de 100 soci@.

 

Creiem que seria injust posar noms i cognoms a la nostra història perquè tothom qui s'hi ha implicat, com a jugador@, entrenador@, directiu@, delegat@, soci@, etc. etc. etc. A la seva manera ha aportat el seu granet de sorra a la nostra llegenda. Sí, llegenda, perquè 100 anys d'història és molta història.

 

Il·lusió, Solidaritat, Esforç, Compromís, Respecte, Igualtat, Seny, Passió, Sentiment, Confiança i Sort és l'onze titular amb què juguem cada cap de setmana des de l'any 1917 i si bé no sempre ens acompanyen els resultats diuen que qui ho intenta no està obligat a més. Seguim fent història, ens vols acompanyar?

 


Comparteix a:

  • X (Twitter)