<%=Club.Nombre %>

Salutació del President

 

Benvinguts a la web del C.F. Torelló:

 

L’espai digital que us permetrà seguir les evolucions dels nostres equips i les estadístiques de tots els jugadors i jugadores del club d’una forma dinàmica i des del qual també procurarem mantenir-vos informats i alhora entretinguts amb tots aquells continguts que creiem oportuns i que estiguin relacionats o bé amb la nostra entitat o bé amb l’apassionant món del futbol.

Enguany encetem aquesta temporada 2021-2022 amb més il·lusió que mai si cap, encara que pugui resultar impossible de creure. La il·lusió que els aproximadament 400 jugadors i jugadores que defensaran i representaran els nostres colors arreu de Catalunya ens contagien dia a dia i que un any més ens permet somiar, assolir fites esportives a l’alçada de l’extraordinària família en què de mica en mica ens hem convertint.

Els gairebé 65 entrenadors i delegats que estan al capdavant dels 28 equips que aquesta temporada té el club, seran els encarregats de canalitzar tota aquesta il·lusió amb la finalitat de treure’n el rèdit més gran possible, a títol individual però sobretot a títol col·lectiu.

Tranquil·litat, són i som conscients de la gran tasca educadora que exerceixen vers ells i elles i és justament per aquest motiu que no tan sols volen i volem que aprenguin a competir, sobretot volen i volem que aprenguin a col·laborar entre ells i elles.

Tanmateix creiem que aquest és i ha de ser el tarannà d’una entitat no lucrativa com la nostra. Inculcar valors que ens identifiquen i amb els que ens identifiquem per aconseguir que ni que sigui de mica en mica esdevinguin els pilars de la nostra raó de ser i amb uns valors inculcats; respecte, solidaritat, esforç, passió, sacrifici, constància, orgull, diversió, disciplina i compromís.  

Ja per concloure, recordar-vos que jo mateix, la resta de directius, entrenadors, delegats, fisioterapeutes, socis, coordinadors, col·laboradors i totes les famílies de tots els jugadors i totes les jugadores d’aquest club tenim una enorme responsabilitat en comú:

Aconseguir que els nostres jugadors i jugadores es diverteixin i aprenguin jugant a futbol.

Ens podem equivocar en les formes, però no en l’objectiu.

Visca el Torelló

#OrgullPescallunes

Salutacions,

Josep Solà i Puig


Comparteix a:

  • X (Twitter)