<%=Club.Nombre %>

El cftorello a més del torneig inclusiu anem més enllà, estem buscant noies/nois a partir de 16 anys per jugar a l'equip de futbol 7, si ets de la Vall del Ges, Bisaura, Voltreganés, Vidranés o d'altres llocs, ara tens l'opció de jugar futbol. T'apuntes?  

ENS SEGUIU A L'INSTAGRAM, YOUTUBE, WEB CF. TORELLÓ I AL TWITTER?  

TORNEIG INCLUSIU FUTBOL 7 VILA DE TORELLÓ DISSABTE DIA 1 DE JULIOL 2023  

Des de la Clínica del Peu Creus Salarich hem arribat a un acord amb el C.F. Torelló i totes jugadores, jugadors, tècnics, les sòcies i socis del club disposaran d’un 10% de descompte en les visites a la nostra consulta de podologia, situada al C/ Sant Bartomeu núm. 7 de Torelló. Oferim plantilles personalitzades, estudi de la marxa, tractament i alteracions a pell i ungles entre d’altres. No dubteu en demanar informació via whatsapp o trucada al 648 633 396 o correu electrònic a la següent direcció: podoeloi@gmail.com També ens podeu trobar a Instagram a “@clinicadelpeu_creussalarich”

FINGEST nou espònsor del futbol base del Club de Futbol Torelló Fingest i el CF. Torelló signen un conveni de col·laboració per tres anys. Aquest passat cap de setmana els equips del futbol base ja han lluït a la samarreta el nou espònsor del club, Fingest. L’empresa torellonenca Fingest, a Torelló des del 2004 són experts immobiliaris des del 1990. El principal objectiu és ajudar als clients, posant al seu servei tota l’experiència i assessorament professional perquè puguin prendre la decisió més adequada. Faciliten la compra, venda, o lloguer de propietats, en el temps més curt possible, amb transparència, serietat i fiabilitat. El conveni de col·laboració de Fingest amb el CF. Torelló serà de tres temporades i tots els equips del futbol base lluiran el logotip de l’empresa, seran prop de 400 jugadores i jugadors. Pere Bartés i la Mari Carme Monells en nom de Fingest i Josep Solà com a President del CF. Torelló han signat el conveni. Esperant que la col·laboració es pugui allargar més enllà de les tres temporades, agrair molt sincerament a Fingest la confiança depositada en el nostre club.  

PER INFORMACIÓ: torellofutbolinclusiu@gmail.com #torellofutbolinclusiu