<%=Club.Nombre %>

Noticies

Ens trobem ja en les dates de final d'exercici, és hora d'acomiadar una temporada d'èxits per uns, d'alegria per d'altres i d'aprenentatge per tots, jugadors, pares i entrenadors. Desitgem que hagi estat un any tant bó com esperaveu, el qual acomiadarem el proper dijous 16 de juny, amb l'acte de cloenda que es durà a terme, a l'estadi municipal d'Aiguadolç. Us hi esperem a tots!!  

Des d'avui mateix, obre el perìode d'inscripcions per la temporada 2022-23. Tots aquells nens i nenes que vulguin formar part del nostre planter, poden inscriures a través de la nostra oficina virtual, l'enllaç de la qual està al menú d'aquest web, o bé en l'adressa: https://oficinavirtual.uesitges.cat  

Un cop més, obrim les portes del club per a tots aquells nens i nenes que vulguin jugar a futbol en un club històric. Els dilluns és dia pels infantils i cadets, i els dimecres per prebenjamins, benjamins, alevins i juvenils. Si vols venir a provar, contacta amb qualsevol dels coordinadors d'etapa, o vine al nostre estadi i fes una sessió de prova.

Tot seguit als canvis produïts en l'estructura de coordinació general del club, aquest departament continuarà la seva tasca sota la direcció esportiva d'Àngel Calvo, i amb la coordinació a càrrec de David Avila a l'etapa juvenil-cadet, de Josan Quesada a l'etapa infantil-aleví, i d'Ernest Serra a l'etapa benjamí i d'iniciació. Tots ells seguiran les directrius marcades la darrera temporada, per continuar l'evolució del club i del seu futbol base.


1