<%=Club.Nombre %>

Noticies

Avui a la tarda, en els salons de l'Hotel Melià Sitges, hem mostrat el que ha de ser el futur del club a curt i mitjà termini. Amb una asistència notable de familiars dels jugadors de la base, el Coordinador General, Jaume Sarasa, ha anat desgranant els nous conceptes, idees i objectius que s'estan començant a posar en marxa, amb l'objectiu que la próxima temporada ja tingui tota l'estructura implementada. El president del club, Jordi Martinez, ha fet una introducció, on s'ha parlat del nou camp de futbol, la construcció del qual s'espera sigui iniciada al llarg de la temporada vinent, i estigui operatiu la campanya 2022-23. Les inscripcions per la nova campanya, estarán obertes a partir del cap de setmana de 26-27 de juny, quan conclouen els campionsats vigents.

S'ha presentat el nou equip tècnic que dirigirà l'Amateur B del club. Toni Salido, en serà l'entrenador i estarà auxiliat per Sergio Alcaraz, ambdós seran els responsables de dirigir un equip molt jove, en formació al seu inici de la etapa  Amateur. Molts èxits per tots dos.

El club ha anunciat la incorporació d'en Jaume Sarasa, com a Coordinador General del futbol-base de l'entitat. Amb una dilatada experiència en d'latres clubs de la comarca, aportarà els seus  amplis coneixements, per ajudar en el creixement i millora del nostre club. Benvingut i molts èxits. 

Avui s'ha signat l'acord de col·laboració entre TEC ACADEMY BARCELONA i la UE SITGES, per la creació de la TEC ACADEMY SITGES, on nenes i nens de la comarca i comarques veïnes, podran gaudir de tecnificacions i campus amb tecnologia d'avantguarda. Ignasi Carreras, fundador de TEC ACADEMY BARCELONA i Jordi Martinez, president del club, han donat validesa a aquest important acord, que portarà jugadors de diferents països a gaudir d'aquesta experiència, al costat de jugadors locals.

La U.E.SITGES ha engegat la campanya UN PENAL SOLIDARI, FES-LI UN GOL A LA COVID-19, en col·laboració amb LA MARATÓ TV3 d'aquest any. L'objectiu és la recaptació de fons per la investigació d'aquesta malaltia, a la vegada que volem fomentar el valor de la solidaritat entre els membres del club i les seves famílies, en un any que està sent molt complicat per tothom. Com participar-hi: 1. Organitzat un llançament de penal, inventa una porteria en el lloc que vulguis, posat una samarreta del Sitges, i llença el penal. 2. Fes que algú et gravi amb el mòbil aquest penal. 3. Fes la teva donació a través de la nostra pàgina: LA MARATÓ TV3 4. Rebràs un codi de participació, que hauràs de posar en el títol del vídeo que ens enviïs al mail. 5. Les imatges que anirem rebent dels vostres penals, formaran part d'un vídeo recopilatori que es publicarà al nostre canal de Youtube i al web de LA MARATÓ TV3. 6. La campanya acabará el 28 de Febrer de 2021, per tant es poden enviar vídeos i fer donacions fins aquella data..   Ajudeu-nos que sigui una campanya inoblidable per tothom.    

La nova oficina virtual del club, ja està en marxa, i en ple funcionament. Les inscripcions pel campus d'estiu, i per la temporada pròxima, son un degoteig continu. Al llarg d'aquesta setmana, quedarà activat el sistema de pagament a terminis que ajudarà a paliar una mica els efectes econòmics negatius de la crisi COVID-19. No deixeu de visitar-la i fer les vostres inscripcions, sigui per la temporada pròxima, sigui pel campus d'estiu, o bé per poder passar a formar part de la masa social del club. Us hi esperem!!