<%=Club.Nombre %>

Noticies

S'ha presentat el nou equip tècnic que dirigirà l'Amateur B del club. Toni Salido, en serà l'entrenador i estarà auxiliat per Sergio Alcaraz, ambdós seran els responsables de dirigir un equip molt jove, en formació al seu inici de la etapa  Amateur. Molts èxits per tots dos.

El club ha anunciat la incorporació d'en Jaume Sarasa, com a Coordinador General del futbol-base de l'entitat. Amb una dilatada experiència en d'latres clubs de la comarca, aportarà els seus  amplis coneixements, per ajudar en el creixement i millora del nostre club. Benvingut i molts èxits. 

Avui s'ha signat l'acord de col·laboració entre TEC ACADEMY BARCELONA i la UE SITGES, per la creació de la TEC ACADEMY SITGES, on nenes i nens de la comarca i comarques veïnes, podran gaudir de tecnificacions i campus amb tecnologia d'avantguarda. Ignasi Carreras, fundador de TEC ACADEMY BARCELONA i Jordi Martinez, president del club, han donat validesa a aquest important acord, que portarà jugadors de diferents països a gaudir d'aquesta experiència, al costat de jugadors locals.

Seguint la línia de comunicació engegada des del club, a la vista de les importants dates que s'apropen, hem inaugurat el nostre propi canal de YOUTUBE, on podràs veure vídeos històrics, partits, entrevistes i, fins i tot, transmissions en directe de certs esdeveniments ben aviat. Només cal subscriure's de forma gratuïta, i t'anirem informant de novetats del mateix canal: UESITGES1946  

L’U.E. Sitges, conscient de lo important que és conseguir avanços en la investigació, col·labora amb l’Hospital St Joan de Deu en la lluita contra el càncer infantil i juvenil. Hem pensant que una bona forma és incorporar el símbol creat per l’Àlex a les nostres samarretes, fent-lo correr per tots els camps de Catalunya. D’aquesta manera, tumbé les postres jugadors prenen consciencia d’un tema que pot afectar a tothom, i contra el que hem de lluitar Sense descans.


1