<%=Club.Nombre %>

Projecte Esportiu

PROJECTE ESPORTIU DEL FUTBOL BASE A LA UNIÓ ESPORTIVA SITGES

 

1.- Els propòsits del projecte esportiu.

Tres grans reptes al llarg d’aquesta legislatura,

  • Aconseguir ser un club modèlic gràcies a la seva gestió esportiva, econòmica i social del Club. Volem generar una inèrcia positiva que faciliti l’increment de quantitat d’usuaris i la qualitat de les nostres categories.
  • Crear uns models de FORMACIÓ futbolística de qualitat adaptada a la  DIVERSITAT de característiques limitants i possibilitadores segons  necessitats i interessos de les famílies, del  propi talent del jugador, i del club, que ens permeti competir al nivell òptim en la categoria que ens correspongui.
  • El propòsit final d’aquest procés formatiu és aportar a la plantilla del primer equip del UE Sitges jugadors formats a la base del Club.

 

2.- El procés formatiu en futbol i l’educació en valors en les principals activitats que ofereix el club.

La FORMACIÓ en procediments i conceptes i L’EDUCACIÓ en actituds , valors i normes de les dues activitats principals que ofereix el club, ENTRENAMENTS i COMPETICIONS, constitueix la base del nostre esforç.

 

L’ACTIVITAT DELS ENTRENAMENTS.

El criteri per agrupar als nostres esportistes en l’activitat dels entrenaments, és el de distribuir-los per homogeneïtat de capacitats o aptituds futbolístiques de la mostra total de jugadors que tinguem al final de temporada i  de la previsió de  possibles incorporacions, sempre condicionat per

Nombre de participants per equip (sense definir màxims i mínims, utilitzarem  generalment la composició de 10+2 en F7 i 18+2 en F11 ).

Les categories de l’activitat de competició de l’entitat al concloure cada temporada i dels seus propòsits.

La capacitat de la infraestructura del club i instal·lacions esportives que permeti treballar en qualitat.

La responsabilitat de la distribució dels jugadors és una tasca que correspon amb exclusivitat a l’equip tècnic format pel coordinador general de l’entitat, els coordinadors d’etapa, els tècnics responsables d’àrea i els entrenadors tutors.

En  cas de que qualsevol jugador no respongui a les expectatives tant per excés com per defecte creades a l’inici de temporada, s’avaluarà amb la família la possibilitat i idoneïtat de canviar de grup fins la data que ho permeti la FCF.

 

L’ACTIVITAT DE LA COMPETICIÓ.

Per tal de que tots els usuaris puguin participar de l’activitat de la COMPETICIÓ, el club organitza el següent.

1.- El propi club organitza un torneig pels jugadors en fase d’iniciació (debutants) on participaran d’una competició  interna de caire lúdic i  recreatiu

2.- El club participa d’una competició organitzada pel Consell esportiu del Garraf dirigit a tots aquells jugadors que per edat no poden seguir a iniciació i que, per capacitats o interessos familiars, no volen o poden participar de la competició federada.

3.- D’altra banda, per tots aquells usuaris en fase de perfeccionament, el club els inscriu a la competició organitzada per la Federació Catalana de Fútbol on com tots sabem manté una caire de rendiment manifestat amb ascensos i descensos.

 

La COORDINACIÓ TÈCNICA


Comparteix a:

  • X (Twitter)