<%=Club.Nombre %>

Notícies

CAPTACIÓ DE NOUS SOCIS: “Que el preu no sigui un problema” Fes-te soci! Una quota anual de 50 euros, per a totes aquella persones que es vulguin unir al nostre club. Entrada gratuïta a tots els partits del 1r equip, excepte els derbis amb el Manlleu i el Vic. Preu entrada socis: 5€ Preu entrada No socis: 8€ Carnet soci Júnior: 0 a 18 anys: 20€ anuals. Entrada gratuïta a tots els partits. El CF Torelló després de finalitzar una magnífica temporada 21-22 amb l'ascens a la Primera Catalana, “ iniciem la captació de socis i sòcies amb el llançament d'un carnet que permetrà assistir a tots els partits de la categoria excepte els abans esmentats, així com gaudir d'altres avantatges”. "És el moment de mirar el futur, enfortir i posar el on li correspon", amb aquesta campanya pretenem enfortir la nostra estructura de cara al futur. Una propera temporada que no serà gens fàcil, però intentarem aconseguir l'objectiu d’estar el més amunt possible, o en tot cas, assegurar-nos la permanència. Aquesta campanya és fonamental per la bona marxa del club. Apostem molt per el futbol formatiu i també per el futbol femení.  

S'està canviant la gespa al camp municipal. La cosa està a punt de solfa i ben aviat tindrem una magnífica catifa per a poder practicar amb tota comoditat l'esport que més ens agrada.

CALENDARI 1a CATALANA GRUP 1 TEMPORADA 2022_2023 #OrgullPescallunes          

El camí a recórrer la temporada vinent. #OrgullPescallunes    

Vols conèixer les persones que formaran part del nostre 1r. equip? A la web del club:  www.cftorello.cat/fotos #OrgullPescallunes

En aquest apartat de la web, pots veure un recull de fotos dels nostres equips, individuals, activitats etc.