<%=Club.Nombre %>

PROJECTE L'ESCOLETA


Bona tarda, famílies.

Des de la nostra entitat volem presentar amb molta il·lusió el nou projecte que hem iniciat, anomentat “L’Escoleta”.

Aquesta idea sorgeix arran de les darreres eleccions, realitzades l'octubre de 2019, on els nous responsables de l'entitat ens vam plantejar diversos objectius i un d'aquests va ser el de poder presentar “L’Escoleta”, un projecte de col·laboració als centres educatius d'Olèrdola i així poder participar, utilitzant un recurs atractiu com és l'esport i el futbol, en el desenvolupament integral, l'educació en valors, la coeducació i el sentiment de pertinença dels més petits i petites del municipi.

Els equips que conformarien "L'escoleta" estarien ubicats en l'etapa d'Iniciació i hi hauria dues categories, Mainada (equivalent a P4 i P5) i Prebenjamí (equivalent a 1r i 2n). En aquesta etapa considerem que els nens i nenes han de descobrir el futbol, amb entrenaments adaptats i motivadors, on els nens gaudeixen alhora que aprenen. El projecte estaria supervisat per un responsable esportiu que coordinaria i supervisaria totes les activitats que realitzarien els grups, els quals tindrien 2 formadors i/o formadores amb l'objectiu de donar el millor servei possible als infants.

Es realitzarà les sessions al Camp de futbol Municipal Els Pins, ubicat a l'Av. Catalunya, 12 de Moja (Olèrdola). Aquesta instal·lació municipal pot acollir amb solvència aquest projecte perquè té 2 camps de gespa artificial i consta de 4 vestuaris per poder canviar-se i dutxar-se, a banda dels vestuaris de l'escola que a la tarda ens cedeix l'Ajuntament. El temps destinat a aquest projecte és el següent:

 - Dues sessions d’entrenament setmanals d’1h per Mainada i 1h 15 minuts per Prebenjamins.

 - Trobades quinzenals els caps de setmana. Si som autosuficients, pot ser un Torneig Intern entre els propis jugadors del projecte o participant en les competicions del JESPE

Si us interessa, podeu contactar amb nosaltres tant per la nostra página web, com en el següents canals:

coordinaciobaseolerdola@gmail.com

646 60 07 71

 


Comparteix a:

  • X (Twitter)