<%=Club.Nombre %>

Història del Club

El CE Base Olèrdola va néixer l'any 1996 arran d'una iniciativa de l'Ajuntament d'Olèrdola i amb el suport dels tres clubs de futbol del municipi. En els inicis no només es va donar cabuda no tan sols al futbol sinó a l'esport base en general. Incorporant les disciplines de futbol, gimnàstica i posteriorment el bàsquet. Actualment el club ofereix exclusivament la disciplina de futbol i compte amb 9 equips formats per nens i nenes, i treballa amb la il·lusió de poder recuperar la categoria Juvenil i la formació d'equips femenins.

Des de la seva creació fins avui dia, l'entitat ha acollit centenars de participants que han tingut l'oportunitat de créixer tant en l'àmbit humà com en l'esportiu, a partir de l'adquisició de valors i coneixements que han transmès els formadors/entrenadors del club.

El Club d'Esports Base Olèrdola és un club amb una història recent que s'ha anat consolidant cada temporada en les categories organitzades per la FCF i els amistosos i/o tornejos organitzats pels clubs. Gràcies a aquestes participacions, els nens i nenes han pogut gaudir de noves experiències i el nom d'Olèrdola s'ha relacionat tant a l'àmbit nacional com internacional.

El club disposa d'una nova Junta Directiva des del passat 2019 que vol mantenir tots els aspectes positius de l'essència del club, millorar el present del club i innovar per consolidar l'entitat encara més. Des de l'elecció fins ara, es treballa amb constància i entusiasme per poder dur a terme el projecte en què les nostres famílies van confiar, de manera contundent, en les eleccions anteriors i tot i que vivim en un moment d'incertesa produït per la situació sanitària arran de la COVID-19, mantenim la il·lusió intacta.


Comparteix a:

  • X (Twitter)