<%=Club.Nombre %>

Salutació del president

Benvolgudes famílies, amics i amigues,

Vull donar la benvinguda a la nova web de l'entitat a tots els membres que any rere any dipositen la seva confiança en el CE Base Olèrdola i també, en especial, als que us heu incorporat aquesta mateixa temporada. Espero que tant uns com els altres us sigui aprofitós el pas pel nostre club i tingueu èxit en l'àmbit humà i futbolístic.

En l'aspecte esportiu vull expressar la meva il·lusió en el futur que tenim al davant. Durant aquesta temporada hem introduït petits canvis per poder millorar l'adquisició d'aprenentatges dels petits i petites futbolistes i és per això que vull agrair als membres de l'Àrea Esportiva el seu esforç, rigor, esperit crític i serietat que han mostrat durant la temporada, i especialment en aquesta darrera època. Als jugadors us prego que us continueu aplicant en el treball i mantingueu el respecte vers els vostres companys, entrenadors, àrbitres i rivals.

D'altra banda, m'agradaria expressar el meu desig als pares i mares que gaudiu de l'ambient dels partits, de la feina dels vostres fills i filles i que col·laboreu amb nosaltres fomentant els valors que aporta el CE Base Olèrdola als nens i nenes, amb la finalitat de convertir-los en millors persones.

Sóc conscient que ara mateix ens enfrontem a una situació dura, a causa de la COVID 19, en la qual hem de fer front tots units i unides. Us emplaço a ser pacients i mantenir l'esperança en aquests moments d'incertesa i quan puguem tornar a la nostra passió, el FUTBOL, us poseu còmodes i gaudiu d'un esport tan bonic i ric en valors.

Rebeu una abraçada ben forta,

Atentament, 

Paco Sánchez
President CE Base Olèrdola


Comparteix a:

  • X (Twitter)