<%=Club.Nombre %>

Comunicat CE Base Olèrdola: Mesura econòmica 2020/2021


 

Benvolgudes famílies, 
 
En primer lloc volem transmetre la nostra esperança i desig que tant vosaltres, com les vostres famílies i amics/gues estiguin bé en aquests moments tan durs que pateix el país. 
 
Volíem informar-vos que des que la declaració de l'estat d'alarma fos declarada el passat dia 15 de març, la Junta Directiva del CE Base Olèrdola hem continuat treballant telemàticament per afrontar el present i futur de l'entitat. Per aquest motiu, volem comunicar a les famílies que integren la nostra entitat la següent mesura: 
 
Tots/es els integrants que formin part del CE Base Olèrdola aquest any que estiguin al corrent de pagament d'aquesta temporada i facin la Inscripció en el moment indicat, gaudiran d'un descompte en la quota anual de la temporada 2020/2021. 
 
Aquesta mesura s'aplicarà la pròxima temporada, ja que no entrava en els actuals Pressupostos i és un esforç que creiem viable poder fer-ho a partir de la següent, amb l'objectiu de poder col·laborar amb les famílies que confien en la nostra entitat. 
 
Per últim, tornar a exposar el nostre desig que tots i totes estigueu bé, que tan aviat com es pugui puguem tornar a les nostres vides i què tots plegats puguem gaudir d'una passió que ens uneix, EL FUTBOL. 
 
Una abraçada, 
 
Junta Directiva del CE Base Olèrdola 

 


Comparteix a:

  • X (Twitter)