<%=Club.Nombre %>

SIGNAT CONVENI COL·LABORACIÓ CF. TORELLÓ_FC. ENERGIA


A FC Energia es una empresa catalana que ofereix llum 100% renovable

i gas a preu de cost per a les llars i negocis de tot el país.

 

FC Energia ha llançat una nova tarifa, la Tarifa Equip, per ajudar al sector esportiu, i en particular el futbol base.

La situació de confinament i cessament d’activitat provocada pel COVID al nostre país ha provocat que diversos sectors, com el de l’esport i especialment el del futbol, hagin plantejat noves maneres d’activar la seva activitat i reposar-se de les pèrdues que aquesta aturada ha suposat.

 

És per això, que des FC Energia aposten per tenir una estreta relació amb el món del futbol i han creat la Tarifa Equip. Aquesta tarifa de llum i/o gas és per als clubs de futbol regionals i simpatitzants; que podran accedir a llum 100% renovable i gas a preu cost.
 

La gent que forma part del CF. Torelló podran gaudir de la col·laboració que durem a terme amb FC Energía, proveïdora de llum 100% renovable i gas. El planeta ens necessita a tots i aprofitant aquesta col·laboració podrem frenar el canvi climàtic mentre estalviem a la nostra factura.

Que ens ofereix FC Energia? Doncs energia a preu de cost per a les llars i tarifes a preus competitius per a les empreses, i sobre tot aportarem el nostra gra de sorra salvant el planeta amb l’energia 100% renovable.

El nostre club, com a part de la Federació Catalana de Futbol, ofereix aquest exclusiu acord que dona suport a l’esport, a la nostra gent i que cuida el planeta i a tots nosaltres.


Comparteix a:

  • X (Twitter)