U.E. SITGES - C.E. MARGANELL

El primer partit de pretemporada és tradicionalment, el partit dedicat a la memòria del Sr. Antonio Garcia-Munté Nuño i que, en aquesta ocasió ha arribat a la 44a. edició. En una temporada en la qual, al club li agradaria reeditar èxits d'un passat recent, s'ha volgut convidar a qui va ser rival en la darrera promoció d'ascens, jugada la temporada 2012-13, el C.E. Marganell, de 3ª Catalana.

En una tarda de força calor a l'Estadi d'Aiguadolç, amb una entrada propera al centenar de persones, ambdós equips començaven la posada a punt per a la temporada. L'equip local duia el pes del partit a la primera part, i buscava obrir el marcador com més aviat millor. Va ser al minut 28 quan Adri Alonso fabricava una jugada que deixava assegut al porter i donava el gol fet a Àlex Pèrez, el golejador de la passada temporada. Encara sense temps d'haver tornat a seure, Adri Alonso es feia seva la pilota, i l'enviava al fons de la porteria, 2-0 i descans.

El Marganell, però, havia decidit no rendir-se i començava la segona part amb una mica més d'empenta per retallar l'avantatge però, un cop més Adri Alonso rebia a l'esquerra de la frontal visitant, i es treia un espectacular xut a l'escaire que deixava bocabadat al públic assistent. Els visitants continuaven insistint i, mercès a una entrada a destemps de Candel, l'àrbitre xiulava penal. Aarón Pérez, que substituia al descans a Javi Dorado, llegia molt bé la intenció del davanter, i aturava el llançament. Des d'aquí al final, roda de canvis per part de tots dos entrenadors, per donar minuts a tots els jugadors, fins que per acomiadar una tarda de molt bon futbol, el juvenil Marc Martinez, s'inventà un espectacular llançament des de la línia de 3 quarts, que treia les poques teranyines que li quedaven a la porteria, del gol anterior. Total, 4-0 que deixà satisfet al públic local, que ja espera la pròxima cita de dimecres 16 d'Agost a l'Estadi, on rebrà la visita de la nova formació de l'Atlètic Vilanova.

Alineacions:

U.E. SITGES: Javi Dorado, Pablo Pérez, Victor Olmedo, Marc Martinez, Albert Durango, Xavi Rodriguez, Àlex Pérez, Fran Candel, Bernat Ferré, Yago Arenas i Adri Alonso. També van jugar: Aarón Pérez, David Carrasco, Rubén Cortés, Enric Bono, Idris Divols, Jonatan Durango, Ferrán Pérez i Gabri Peredo.

C.E. MARGANELL: Jacob Carrique, Àxel Martinez, Marti Casals, Babacar Cisse, Jordi Figuls, Daniel Mainar, Bolaji Raji, Pere Vila, Roger Bussó, Youssef Maarouf i Roni Rei. També van jugar: Nil Ribera, Toni Vazquez, Aitor Pradas, Marcos Zamb i Pol Costa.

Àrbitre:  Raúl Venegas Cardenas (Penedes-Garraf). Targetes grogues per Bernat Ferré, per part local, i per Roni Rey i Àxel Martinez, per part visitant.

Gols: 1-0 (28') Àlex Pérez; 2-0 (30') Adri Alonso; 3-0 (55') Adri Alonso; 4-0 (89') Marc Martinez