<%=Club.Nombre %>

Noticias

Avui hem celebrat la gala del centenari del nostre club, un esdeveniment molt especial. Hem començat amb una audiència a s’ajuntament de Ferreries amb membres del govern. Després, amb s’auditori ple, hem rendit homenatge als 21 presidents del club, als campions de lliga i copa Menorca i també als participants al campionat d’Espanya d’aficionats. Una vetllada molt especial, moltes gràcies a tots per assistir-hi!!

Dins de la programació dels actes del centenari, demà dimarts 17 d'octubre es durà a terme una xerrada col·loqui al Club de Jubilats de Ferreries.     

Us deixam amb un recull de ses fotografies dels equips que jugaran aquesta temporada amb la samarreta del CE Ferreries. Fotografies d'en J. Alma Photography, molt agraïts!  

El passat dimecres 11 d’octubre es va dur a terme al Camp Sant Bartomeu la presentació dels equips que jugaran aquesta temporada amb la samarreta del CE Ferreries. Es tracta d’una temporada especial ja que enguany celebrem el centenari del Club i tots els equips jugaran amb la samarreta commemorativa de l’efemèride. A l’acte hi van assistir el conseller d’esports del Consell Insular de Menorca, Joan Pons Torras; el president de la Federació de futbol de Menorca, Virgili Juaneda; l’alcalde de Ferreries, Pedro Pons; la regidora d’esports de l’Ajuntament de Ferreries, Alícia Martí; el president de l’Associació Històrica Futbol Menorquí i president de la comissió del centenari del CE Ferreries, Paco Perea i el president del club, Pepe Allés. Prop de 230 jugadors formen els 13 equips del Ferre d’enguant comptant els prebenjamins i l’escoleta.  Fotografies de J. Alma Photography  

  Aquest dissabte comença la Copa del Regional amb el primer partit a casa contra s'At. Ciutadella. T'ho perdràs? Us esperam!  

    Us recordem que des de sa temporada passada podeu veure els partits de futbol 11 que es juguen al camp Sant Bartomeu a través de l’app eivotv. Si no podeu venir al camp, podeu estar al dia del que passa veient els partits per streaming!