<%=Club.Nombre %>

Noticias

    Us recordem que des de sa temporada passada podeu veure els partits de futbol 11 que es juguen al camp Sant Bartomeu a través de l’app eivotv. Si no podeu venir al camp, podeu estar al dia del que passa veient els partits per streaming!

Aquest cap de setmana el Cadet A s’estrena a lliga autonòmica amb un partit a casa contra l’Atlético Baleares. Es partit serà el dissabte 12 de setembre a les 12h al Camp Sant Bartomeu. Us esperam a tots a animar al Cadet A en aquesta nova etapa!!

Font Imatge: Blog "El primer futbol a Ferreries, segons la història escrita d'Antoni Camps Fullana"   La periodista Sonia Marquès va presentar el blog "El primer futbol a Ferreries, segons la història escrita d'Antoni Camps Fullana" a l'acte que vam fer el passat 18 d'agost de celebració del Centenari del CE Ferreries. Es tracta d'un blog amb articles de les històries que el seu avi, Antoni Camps va deixar escrites a les seves llibretes i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ferreries.   Una oportunitat perquè els més joves coneguin una part dels 100 anys d'història del club.

  Tot i que ja hi ha equips que han començat els entrenaments, aquesta setmana comencen a entrenar els infantils, els alevins, els benjamins i els prebenjamins. A partir de l'11 de setembre començaran els més petits, els de P4 i P5. A xalar molt!

A partir d'aquest mes de setembre, el CE Ferreries té una nova organització esportiva per seccions: - Escoleta i futbol 8 coordinat per en Xavi Mora - Futbol 11 coordinat per en Toni Martínez - Juvenils coordinats per en Biel Marquès - Porters coordinats per Cristian Flores Per qualsevol dubte o comentari us podeu dirigir directament a ells abans o després dels entrenaments.   

  Si tens entre 18 i 30 anys i vols ser soci del Ferre no t'ho pensis més! El Carnet de soci jove té un preu de 100€ a l'any. Per fer-vos socis podeu contactar amb nosaltres a través del nostre WhatsApp 623130902.   Sempre Ferre!!