<%=Club.Nombre %>

Noticias

Es jugador que fins ara havia jugat amb els Juvenils del Ferre, Marc Anglada Krey ascendeix de categoria i jugarà amb el Regional sa propera temporada. Seguim planificant sa propera temporada!

A partir d'avui i fins el dimecres 22 de juny ja podeu inscriure els al·lots per la propera temporada. Ses inscripcions es poden fer a ses oficines del camp de dilluns a divendres de 18.30h a 20.30h.  

Després del canvi d'entrenador de l'equip de Regional, arriben nous canvis.  S'incorpora a l'equip en Fouad Amroun, davanter provinent de s'Atlètic Ciutadella. Originari d'Argèlia, Amroun s'incorpora al Regional amb moltes ganes de fer gols!  

  La setmana passada vam presentar el nou entrenador de s’equip Regional per sa temporada 2022/2023, en Miquel Capó. Capó, que ha entrenat a l’Sporting de Mahón on fou jugador i tècnic a la vegada s’ha mostrat molt content de formar part del nostre club. Molta sort i èxits, Miquel!

  Ses lligues es comencen a acabar, però aquest cap de setmana encara tenim partits:   Dissabte 21 de maig A les 11.30h: Penya Ciuta Esportiva - Benjamí B A les 12.15h: CE Alaior - Benjamí A A les 15.45h: Juvenil A - Manacor A Diumenge 22 de maig A les 10h: Aleví B - Dosa CF CD Menorca - Aleví C Aleví A - CCE Sant Lluís

Els jugadors de s'equip del Regional Angel Pulido i Miquel Pons van jugar diumenge passat s'últim partit vestits amb sa camiseta del Ferre. Tots dos han decidit retirar-se, però Pulido seguirà vinculat amb es club entrenant els prebenjamins. Des del CE Ferreries els volem agraïr tot s'esforç i dedicació al club i els desitjam molta sort!