<%=Club.Nombre %>

Notícies

Dirigides a nens i nenes de 4 a 14 anys, les Activitats d'Estiu combinen oci i formació a l'àmbit del futbol, ​​sense deixar de banda altres modalitats esportives i aplicant sempre una educació basada en els valors esportius del Club. L'horari d'aquestes activitats d'estiu serà de dilluns a divendres de 9 h a 13 h. Sessions de tecnificació L'objectiu de les sessions de tecnificació és millorar aspectes tècnics i tàctics. També estan dirigides a nens i nenes de 4 a 14 anys. L'horari d'aquestes sessions de tecnificació serà dilluns, dimecres i divendres de 17:30 h a 19 h per a nens i nenes nascuts del 2015 al 2012 i dilluns, dimecres i divendres de 19 h a 20:30 h per a nens i nenes nacuts del 2011 al 2008. Tant les activitats d'estiu com les sessions de tecnificació es duran a terme entre el 28 de juny i el 30 de juliol i del 30 d'agost al 10 de Setembre. Ja es pot reservar plaça omplint el qüestionari que apareix si feu clic en el següent link: https://www.webdelclub.com/web/Form.aspx?vweb=wcub&idf=4B333200F832DF04      

JORNADA DE PORTES OBERTES CATEGORIA BENJAMÍ I ALEVÍ   CATEGORIA ALEVÍNS:   JUGADORS ANYS 2009 I 2010       DIVENDRES 31 DE JULIOL A LES 17:00 CAMP MPAL. JOSEP PONS I VENTURA.   CATEGORIA BENJAMÍNS:  JUGADORS ANYS 2011 I 1012   DIVENDRES 31 DE JULIOL A LES 20:00 CAMP MPAL. JOSEP PONS I VENTURA.   SI ESTÀS INTERESSAT APUNTA'T EN EL SEGÜENT ENLLAÇ:   https://www.webdelclub.com/web/Forms.aspx?vweb=wcub    

Si te gusta el fútbol... Si quieres formar parte de nuestro Club... Si quieres venir a probar... ¡Te esperamos!   PORQUE SON MUCHAS LAS RAZONES POR LAS QUE CF CUBELLES TE VA A GUSTAR: Porque tenemos grandes entrenadores Porque hacemos sesiones específicas de entrenamiento técnico, táctico y de juego colectivo Porque a partir de la próxima temporada también introducimos clases teóricas y aula de vídeo Porque reforzamos también el entrenamiento específico de nuestros guardametas Porque todos los padres van a poder seguir la evolución de sus hijos a través de la web   CF CUBELLES... ¡TU CLUB PARA SIEMPRE!

Arranca la nueva temporada 2020-21 con fuerza en CF Cubelles y lo hace con importantes novedades que vamos a ir presentando en las próximas semanas. Una de ellas es la renovación de la página web: http://www.cfcubelles.cat Mucho más atractiva y funcional, el objetivo de la nueva web pretende ser una herramienta de comunicación activa entre Club, familias y aficionados. La actualización de noticias es muy ágil y, además, está conectada con nuestras redes sociales y con la aplicación de seguimiento de la formación de nuestros futbolistas (Gesdep). Una de las ventajas más importantes de la nueva web es que permite formalizar las inscripciones a través de la misma, con el consiguiente ahorro de tiempo, evitando las colas de cada temporada y pudiendo realizar el abono de cuotas a través de la plataforma de pagos virtual. Usuario y contraseña Otro de los valores añadidos de la página web es que, al estar conectada a la aplicación Gesdep, mediante unas claves de usuario y contraseña que los padres van a recibir durante estos próximos días, se podrá realizar el seguimiento de la evolución del jugador durante la temporada: estadísticas, próximos partidos, valoraciones técnicas, entre otras opciones.

Després de fer públic alguns dies enrere la creació del nou Amateur Femení, el Club ja prepara la propera temporada amb l'objectiu d'anar tancant els seus equips femenins. Per aquesta raó, des d'avui mateix queden obertes les inscripcions per a la temporada 2020-21. La reserva de plaça es pot formalitzar mitjançant el formulari de matrícula publicat a la part dreta del nostre web. També es pot sol·licitar més informació per WhatsApp (telèfon 628327128) o per correu electrònic (info@cfcubelles.cat). CF Cubelles ... El teu club per sempre!

Víctor Doñate seguirà al capdavant del Juvenil A la propera temporada. Doñate, que la passada campanya va dirigir l'Amateur B i, posteriorment, el Juvenil A, és un tècnic experimentat en totes les categories de futbol formatiu i amateur a la nostra comarca.

Carlos Marín és el tècnic triat per dirigir el Juvenil B la temporada 2020-21. La seva experiència al futbol base comarcal i els dos anys de bona feina a Cubelles avalen la seva designació al capdavant del nostre segon juvenil.

CF Cubelles ha confirmat la creació del nou equip Amateur Femení de cara la propera temporada 2020-21. Després de 5 anys sense primer equip, el club tornarà a comptar amb un equip femení en totes les categories. José Antonio López Arilla serà l’encarregat de dirigir-lo des de la banqueta.

Francisco Caballero, serà el responsable de dirigir el Sènior B la pròxima temporada 20-21. En la seva segona temporada en el club després de portar el Juvenil B la temporada 19-20, agafa el relleu de Victor Doñate i Carlos Marín per a dirigir el Sènior B.

Temporada 2020-21 en marxa!! Presentem l'equip de Coordinació de Futbol 11 i Futbol Femení.