<%=Club.Nombre %>

OBERT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER A LES ACTIVITATS D’ESTIU I PER A LES SESSIONS DE TECNIFICACIÓ


Dirigides a nens i nenes de 4 a 14 anys, les Activitats d'Estiu combinen oci i formació a l'àmbit del futbol, ​​sense deixar de banda altres modalitats esportives i aplicant sempre una educació basada en els valors esportius del Club. L'horari d'aquestes activitats d'estiu serà de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.

Sessions de tecnificació

L'objectiu de les sessions de tecnificació és millorar aspectes tècnics i tàctics. També estan dirigides a nens i nenes de 4 a 14 anys i la novetat aquest estiu és que hi haurà dues opcions d'entrenament: dilluns, dimecres i divendres pels matins de 9 h a 11 h, o bé dilluns, dimecres i divendres de 17:30 h a 19 h per prebenjamins i benjamins i de 19 h a 20:30 h per a alevins i infantils.

Tant les activitats d'estiu com les sessions de tecnificació es duran a terme entre el 29 de juny i el 31 de juliol. Ja es pot reservar plaça omplint el qüestionari que apareix si feu clic en el següent link:

https://www.webdelclub.com/web/Form.aspx?vweb=wcub&idf=4B333200F832DF04

Si les activitats d'estiu i les sessions de tecnificació no es poguessin realitzar pel Covid-19, el Club tornarà de forma immediata la totalitat del que s'hagi pagat al realitzar la reserva de plaça.

 


Comparteix a: