<%=Club.Nombre %>

DE NOU TINDREM AMATEUR FEMENÍ


Com vam anunciar fa alguns dies mitjançant les nostres xarxes socials, la propera temporada tindrem equip sènior femení. Després de cinc temporades sense primer equip, el Club tornarà a comptar amb un equip femení en totes les categories.

 

La seva creació respon a necessitats esportives de l'Entitat, atès que es pretén donar sortida a les jugadores que acaben la seva etapa formativa i, d’altra banda, pel fet que comptarem també amb futbolistes que han passat pel nostre futbol base i que fins ara estaven jugant en diferents equips del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès davant la manca d’un sènior al nostre Club.

 

El perfil de la plantilla que s'està confeccionant és el de jugadora jove, de fins a vint-i-cinc anys, aproximadament, amb anys de carrera esportiva per davant de manera que ens permeti consolidar el nostre projecte esportiu a mig i llarg termini amb l'objectiu de plantejar-nos assolir fites importants. Tot i això, també comptem amb futbolistes més veteranes, que segueixin sent competitives i que puguin aportar el grau d'experiència que encara pugui mancar a les més joves.

 

El tècnic designat pel Club per dirigir el nou sènior femení és José Antonio López Arilla, amb experiència en futbol formatiu, que actualment integra l'equip de coordinació de Futbol-7 i que aquesta temporada ha format part dels cossos tècnics de l'Juvenil A i de l'Amateur B.


Comparteix a: