<%=Club.Nombre %>

In Memoriam: Josep Ramon Sans Peig


El Club Futbol Cubelles està de dol després de rebre la tràgica notícia de la defunció de Josep Ramon Sans, pare dels nostres estimats jugadors Guillem, Nil i Vinyet Sans. Amb un profund pesar, informem que Josep Ramon ens va deixar aquesta matinada de forma sobtada, a la primerenca edat de cinquanta-un anys.

Quins vam tenir el privilegi de conèixer a Josep Ramon recordarem sempre la seva calidesa, alegria, proximitat i el seu esperit familiar. Sempre va estar present, recolzant els seus fills, sent un seguidor incondicional no només dels equips en els quals jugaven, sinó també del primer equip, fos a casa o en qualsevol lloc que toqués.

La notícia de la seva partida tan sobtada ens omple de consternació. Ens serà difícil assimilar la seva absència, sempre demanava el seu cafè sol a primera hora de la tarda, abans de l'entrenament del Nil, però portarem amb nosaltres el record del seu somriure i el seu amor pel futbol que tant va compartir amb nosaltres.

En aquests moments tan difícils, volem expressar el nostre més sentit condol a tota la família Sans i en especial a la seva dona l'Anna i els seus tres fills Guillem, Nil i Vinyet. Estem al vostre costat per acompanyar-vos i oferir-vos tot el nostre suport en aquest dur moment.

El velatori es farà al tanatori de Gandesa demà 4 de 17:30 a 19:00 hores, l'enterrament es farà a les 19:30 a l'esglèsia parroquial de Vilalba dels Arcs.


Descansi en pau, Josep Ramon Sans. Sempre viurà en els nostres cors i en els records d'aquells als quals va tocar amb la seva bondat i el seu amor.

 

CFC


Comparteix a:

  • X (Twitter)