Infantil Ferre 3 - Menorca A 0

Molt bon partit de futbol el presenciat aquest matí al camp de Sant Bartomeu entre els equips infantils del CE Ferreries i el CD Menorca. Tot i la pluja caiguda les últimes hores i la lleugera plugim que durant tot el partit ha fet acte de presència, el terreny de joc ha presentat un molt bon aspecte, deixant córrer la pilota ràpid i podent practicar cada equip el seu joc.
La primera part ha estat de domini altern, el CE Ferreries tenia clar que havia de sortir a guanyar el partit ja que una derrota suposaria un adéu pràcticament a les opcions de guanyar la lliga, donada l'atapeïda classificació.
Així ha estat, han sortit a presionar el CD Menorca al seu propi camp i després d'unes arribades amb més o menys perill ha arribat la jugada que ha suposat el primer gol, després d'un penal provocat i materialitzat per Josep Truyol en el minut 27, aquest tant ha donat certa tranquil·litat i ha ajudat que el partit fos més favorable per al conjunt local. En el minut 34 just abans de la finalització de la primera part, una pilota llarga de´n Krey ha estat aprofitada per Agustí per marcar el segon gol.
Amb aquest resultat i sense temps per a més, s'ha arribat a la segona part.
El CD Menorca ha estirat una mica més les línies per intentar empatar el partit però seria de nou Josep Truyol al minut 40 qui sobre la línia de l'àrea, després d'aprofitar-una pilota rebutjada pel porter visitant, ha disparat a porta superant per alt la defensa, liquidant així el partit i deixant el resultat 3-0 a favor del CE Ferreries.
Amb aquest resultat, l'equip blaugrana la propera jornada segueix depenent de si mateix per aconseguir el campionat, serà l'última jornada i haurà de enfrontar-se al Sporting A en el seu camp.