<%=Club.Nombre %>

Notícies

8 de març, Dia Internacional de la Dona

Lamenten comunicar la mort de Joaquim Mañes. Dia trist per l'entitat, ha marxat el seu president honorífic. En ¨Quimo¨ va presidir el club i va ser un històric impulsor del futbol espluguí. De petit, en temps de postguerra, jugava a la placeta del carrer Rovellat amb els seus amics, sempre va portar el futbol al cor. A l'inici de la creació dels equips federats, a meitats de la dècada dels quaranta del segle passat, va ser jugador i va formar part del grup fundacional del Club Deportivo La Plana. Amb el neixement de l'Espluguenc l'any 1991, fruit de la fussió de CD La Plana i la UE Esplugues, va formar part en el primer any de la vicepresidència, compartida amb en Rosiña. Després en Quimo va estar president de la nostra entitat per molts anys. Ara ocupava el lloc de president honorífic en agraiment als seus anys de servei i vocació a l'Espluguenc. El nostre condol a familiars i amics.  

El nostre servei de fisioterapia SIF Recuperació ofereix serveis amb oferta pels membres i familiars del CFA Espluguenc.      

L'Espluguenc va lluir la nova equipació en la seva estrena a la competició oficial. El blau cel i el negra son els colors dominants de l'uniforme, i de forma destacada, a frontal i esquena, apareixen els dos principals espònsors: Electroauto Esplugues i Telepizza. A la màniga també hi ha espaï per Play 2015, el nostre proveïdor de l'equipament.  

El Niu i Pollastres Laura, comerç de proximitat situat al Mercat de La Plana, molt proper al Salt del Pi, i que ha participat nombroses ocasions en esdeveniments de l'entitat. col·labora amb el club. Agraïm la confiança.

Ven a jugar con nosotros. Si te inicias en este deporte o si ya tienes una trayectoría en el fútbol aquí tienes tu club, el Espluguenc. Infórmate en esta web de las condiciones de la temporada 2020-21 o llama por teléfono a la oficina. Te esperamos!        

Telepizza, de l'avinguda de Cornellà 59 d'Esplugues, col·labora amb la nostra entitat. L'esponsorització de Telepizza es farà visible al dorsal de la samarreta de joc i, també, tindrà visualització al nostre camp Salt del Pi i en diferents publicacions en xarxes socials. Gràcies per la confiança.

José Pinti ens parla breument de les sensacions d'aquesta primera jornada de preparació de l'equip, del plantell i de com vol que sigui l'equip. Canal YouTube CFA ESPLUGUENC https://youtu.be/177mfelMIeQ

La temporada vinent estrenem nova equipació Luanvi. Gràcies a l'empresa Play 2015, del carrer Quintana 9, tindrem la prova de talles i l'entrega del material molt a prop del camp. L'equipació manté el blau com a color principal, un blau cel dominant en samarreta i mitges, i amb la incorporació del negre al pantaló i en màniga i lateral de la samarreta. La samarreta i dessuadora d'entrenament serà de color taronja, i el pantaló serà negra, com el de joc, fent, en aquest cas, un canvi radical en els colors tradicionals de la uniformitat.    

inscripción al Campus y a la Temporada 20-21. Para facilitar el trámite a las familias se pueden realizar las inscripciones a través de la web. También a partir del lunes dia15 de junio se abrirán las instalaciones del Cfa Espluguenc para hacer inscripciones, para ello es preciso la solicitud de CITA PREVIA.  Horario es de 17:30 a 20:00 Para concertar la cita previa hay que contactar con VICTOR IBAÑEZ, Coordinador Administrativo al teléfono 608556215 Perdonar las molestias, pero nos debemos a las normativas actuales.