<%=Club.Nombre %>

Salutació

CFA Espluguenc, al servei del futbol formatiu i de competició

El Club de Futbol Associació Espluguenc és una entitat dedicada a l'ensenyament, pràctica i competició del futbol. Aquest organisme esportiu va néixer l'any 1991 fruit de l'agrupació de dos clubs, el Club Deportivo La Plana i la Unió Esportiva Esplugues, ambdós creats per joves de la ciutat a la dècada dels anys 40 del segle passat. L'Espluguenc és, doncs, una entitat esportiva hereva d'una bona part de la història del futbol d’Esplugues.
El CFA Espluguenc es dedica al futbol formatiu i de competició amb l'objectiu de donar la possibilitat de jugar al futbol al nombre més gran de nens, nenes i joves d'Esplugues. A més el club treballa per arribar a ser un referent competitiu i de transmissió dels valors positius de l'esport.
El nostra club espluguí compta en l'actualitat amb una vintena d'equips, des de Promeses, els més menuts, fins als veterans, i té com equip bandera l'Amateur A, que actualment competeix a la categoria de Segona Catalana.
En total a l'Espluguenc hi ha un nombre aproximat de 300 jugadors i 40 tècnics, i compta amb la professionalització de les seves àrees esportives, amb direcció tècnica i coordinació, de fisioteràpia i administració. El CFA Espluguenc té com a president al Sr. José Moratiel i compta, amb una Junta Directiva composta per 8 membres.

Aquest és el potencial de l’Espluguenc, un club que treballa dia a dia perquè els seus jugadors gaudeixin de l’esport, competeixin en les millors condicions i facin més gran el futbol espluguí.

CFA Espluguenc

 

 

 


Comparteix a:

  • X (Twitter)