<%=Club.Nombre %>

Noticies

El CEM Les moreres acollirà el cap de setmana del 15 al 17 de setembre el nostre mític torneig d'handbol juvenil "Ciutat d'Esplugues". Enguany amb al 37a edició i un cartell que amplia la participació d'equips a nivell estatal  amb clubs històrics de l'handbol espanyol com AD Dominicos de Zaragoz, CB Maristes Algemesí, Balonmano Secar del Real o BM Mislata que donen un salt qualitatiu important a la competició.  Amb gairebé uns 200 jugadors i jugadores, participen en 16 equips de categoria masculina i femenina i faran d'Esplugues un autèntica festa de l'handbol estatal.  Us esperem divendres de 17 a 22h i dissabtes i diumenge de 9h a 22h i de 9 a 21h  respectivament.

Arriba una nova edició del Campus d'estiu del Club Handbol Esplugues. La millor manera de continuar l'activitat física i la relació amb els companys i companyes del club durant l'estiu. També és una manera perfecta de provar un nou esport i conèixer nous amics i amigues. Per materialitzar la inscripció heu de omplir el següent formulari: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ   En la imatge podeu veure tota la informació, i en cas de dubte escriviu al chesplugues@gmail.com.

El passat dissabte 22 d'abril vàrem tornar a mostrar la força de l'esport, i la importància de fer d'aquest un entorn inclusiu on es respectin les diferències i es posin en relleu els talents únics. Amb el suport del Finestrelles SC, un grup de persones amb discapacitat de l'Institut mèdic pedagògic va entrenar al costat del nostre sènior A masculí. Alguns d'ells, ja veterans de les nostres activitats, ja mostres habilitats diverses del nostre esport, però la principal de les seves habilitats és la felicitat i l'amor amb el qual ho fan tot. Per nosaltres aquestes jornades són totalment irrenunciables, voem un esport més just, més inclusiu, més respectuós... i això no es demana, es demostra dia a dia. Força CHE  

El passat 25 de març, el club d'handbol de la nostra ciutat, el CLUB HANDBOL ESPLUGUES, va realitzar la foto de familia a les instal·lacions del seu principal patrocinador, el Finestrelles Shopping Centre. Més de 200 esportistes es van reunir al centre comercial, per donar mostra del potencial del club i del compromís amb el municipi. Nens, nenes, pares, mares i amics del club, varen passar un matí diferent per realitzar una intensa sessió de fotografies. Finestrelles SC porta 5 temporades acompanyant el creixement del club, que actualment compta amb més 20 equips en totes les categories, tan femenines com masculines i suma al voltant de 250 esportistes.   El Club Handbol Esplugues, referent des de fa més de 50 anys de l'esport de la nostra ciutat, al costat de la resta de patrocinadors, famílies i col·laboradors, treballa constantment per a continuar sent un club de referència dins de l'handbol català i estatal, així com un motor social per Esplugues de Llobregat. Desitgem poder gaudir de 50 anys més de bon handbol a la nostra ciutat!  

El divendres 9 de Febrer el club va ser present en la 29º Festa de l'Handbol Català. Durant la gala, el president de la @fedcathandbol, @jaume_fort, ens va fer entrega de la Copa Campió Primera Catalana guanyada pel nostre Juvenil Masculino la temporada 2020-21. ????️ Abans de la gala, el president Tuti Bayo va assistir a la reunió dels clubs catalans de Primera Nacional amb el president de la @rfebalonmano Francisco Blázquez, on es van tractar diferents temas relacionats amb la competició. #chesplugues #finestrelleshandbolesplugues #che1971 #territorihandbol

Els nostres representats CHE al CESA 2023 amb les seves medalles obtingudes!  L' Adriana Alsina, amb l' equip Infantil Femení ha aconseguit el tercer lloc a la Copa CESA en un molt bon torneig que sense dubtes ha estat una experiència inolvidable. L' Álvaro Polo, coordinador del CHE i de Coras, ha tornat a casa amb medalla de Bronce com a segon entrenador del Juvenil Femení. També han recollit medalles Julen Garcia, actual jugador del nostre Sénior Masculí y Miki Vigo, ex jugador del Club, com a part de l'equip de fisios de la Selecció Catalana. Moltes felicitats!