<%=Club.Nombre %>

Notícies

8 de març, Dia Internacional de la Dona

Lamenten comunicar la mort de Joaquim Mañes. Dia trist per l'entitat, ha marxat el seu president honorífic. En ¨Quimo¨ va presidir el club i va ser un històric impulsor del futbol espluguí. De petit, en temps de postguerra, jugava a la placeta del carrer Rovellat amb els seus amics, sempre va portar el futbol al cor. A l'inici de la creació dels equips federats, a meitats de la dècada dels quaranta del segle passat, va ser jugador i va formar part del grup fundacional del Club Deportivo La Plana. Amb el neixement de l'Espluguenc l'any 1991, fruit de la fussió de CD La Plana i la UE Esplugues, va formar part en el primer any de la vicepresidència, compartida amb en Rosiña. Després en Quimo va estar president de la nostra entitat per molts anys. Ara ocupava el lloc de president honorífic en agraiment als seus anys de servei i vocació a l'Espluguenc. El nostre condol a familiars i amics.  

El nostre servei de fisioterapia SIF Recuperació ofereix serveis amb oferta pels membres i familiars del CFA Espluguenc.      

L'Espluguenc va lluir la nova equipació en la seva estrena a la competició oficial. El blau cel i el negra son els colors dominants de l'uniforme, i de forma destacada, a frontal i esquena, apareixen els dos principals espònsors: Electroauto Esplugues i Telepizza. A la màniga també hi ha espaï per Play 2015, el nostre proveïdor de l'equipament.  

El Niu i Pollastres Laura, comerç de proximitat situat al Mercat de La Plana, molt proper al Salt del Pi, i que ha participat nombroses ocasions en esdeveniments de l'entitat. col·labora amb el club. Agraïm la confiança.

Ven a jugar con nosotros. Si te inicias en este deporte o si ya tienes una trayectoría en el fútbol aquí tienes tu club, el Espluguenc. Infórmate en esta web de las condiciones de la temporada 2020-21 o llama por teléfono a la oficina. Te esperamos!