Acaben amb victòria

Les martorellenques acaben amb una gran victòria de mèrit enfront l’Handbol Sant Vicenç B.

El conjunt entrenat per Jordi Florenza, ha sortit molt mentalitzades a fer un bon paper sobretot en l’aspecte defensiu. Aquest fet, ha fet que les groc-i-negres realitzessin una bona defensa sobretot en les accions en les zones exteriors, això sumat a un bon joc en atac ha fet que les martorellenques arribessin al descans un gol per sobre, 12-11.

A la represa la serietat de les locals ha fet que tot i la igualtat que predominava la tornada del descans, mica en mica, les martorellenques agafessin petites distancies de 2-3 gols, distancia que han sabut gestionar a la perfecció fins el 23-19 final.

Cal destacar l’aportació en l’aspecte ofensiu de Nuria Morlesín amb 7 gols i l’actuació de les jugadores juvenils, Mariona Roselló amb 4 gols i Cèlia Romero amb 1 gol.