<%=Club.Nombre %>

El mundial d'Egipte, protagonista dels entrenaments online


Com malauradament ja sabeu, aquest any els nostres esportistes i els seus entrenadors i entrenadores, s’han hagut de reinventar. Entre el final de temporada passada i l’actual, ja portem més de 25 setmanes on, l’única activitat que està permesa, són els entrenaments online. Sempre que s’ha pogut, hem reiniciat els entrenaments, però sempre amb restriccions d’aforament, mobilitat i inclús entrenaments amb mascareta. Això dificulta molt la relació amb els esportistes i minva la motivació de tothom, ja que per moltes idees i activitats que es facin des de casa, i en els períodes d’activitat, mai serà igual que la relació personal i l’expectativa de competir. 

El passat diumenge 24, vam organitzar una trobada (evidentment online) entre el nostre staff tècnic i la junta directiva, per posar en comú totes les dificultats que estan trobant a l’hora de preparar els entrenaments i mantenir als grups motivats per a la tornada (que esperem que sigui el més aviat possible). Va ser un espai, on tothom va poder compartir les seves vivències i on es varen posar en comú totes les activitats que ja s’han fet i les que millor han funcionat. A banda d’entrenaments físics, i d’altres teòric-tàctics, s’han creat molts jocs com el de “trobar l’objecte a casa”, “qui és qui”, “l’ombra misteriosa” o una bona quantitat de “kahoots” creats per nosaltres mateixos. Però actualment, l’activitat estrella es la visualització de partits del mundial d’Egipte. Coincidint aquesta nova aturada de l’activitat presencial i la realització del mundial, ha estat perfecte perquè els nostres grups de nois i noies, poguessin tornar a veure handbol (sense comptar els partits del nostre Nacional, que es poden veure cada cap de setmana a través de les nostres xarxes socials). Ha estat una bona vàlvula d’escapada, dins d’aquesta temporada tan poc atractiva pel que fa a la pràctica de l’esport. 

Aprofitem per agrair als nostres  entrenadors i entrenadores, per seguir, tot i les dificultats, pensant activitats i teambuildings, per tal que els nostres esportistes segueixin motivats, actius i amb ganes de tornar-nos a veure en quant sigui possible. Per últim agrair encara més efusivament, a tots els grups del club, des del prebenjamí fins als sèniors, per continuar estant al nostre costat i continuar jugant (encara que sigui de forma online) amb nosaltres. Tornarem més forts i més units que mai! #aramesquemai


Comparte en: