<%=Club.Nombre %>

CF IGUALADA 1-1 ARTESA DE LLEIDA


'La falta de gol evita la victòria blava'

Els igualadins empaten a un, en un duel on els igualadins van mostrar la seva millor versió.

Després de l'aturada per Carnestoltes, l'Igualada volia tornar a sumar els tres punts, després de la victòria davant el Tàrrega. El seu rival, l'Artesa de Lleida, es caracteritzava per la seva solidesa; i això es va veure en els primers compassos de partit.

El conjunt blau va acaparar la possessió de la pilota en tot moment, però li costava generar perill a la porteria dels de la Terra Ferma. Així va ser com amb petites aproximacions, els conjunt de Mario Martínez s'anava apropant al gol, i al minut 25, en una gran transició, Bernat assistia a Franc, que obria el marcador. Un primer gol que va esperonar als igualadins, que van disposar de fins a dues oportunitats més, abans del descans, per ampliar el resultat.

A la represa, el domini local va anar en augment i Etido va desaprofitar una gran oportunitat per fer el segon. L'equip igualadí va seguir atacant en busca del segon gol, però les grans intervencions del porter visitant van evitar el gol dels blaus. Tot i el domini de l'Igualada, en el minut 87, en un atac aïllat, l'Artesa de Lleida va fer l'empat definitiu, deixant la sensació que l'equip no sumava els tres punts que es mereixia. 

El pròxim dissabte, els anoiencs tornaran a jugar a Les Comes, davant el FC Borges, a les 18h. Els jugadors de la base, podran tornar a sortir a la gespa amb els jugadors del primer equip.


Comparteix a:

  • X (Twitter)