<%=Club.Nombre %>

Handbol Esplugues celebra el 35è Torneig Ciutat d’Esplugues


Els propers 17, 18 i 19 de setembre es disputarà el 35è Torneig Juvenil Ciutat d’Esplugues, que tindrà lloc al Complex Esportiu Les Moreres d’Esplugues de Llobregat. L’organitza, un any més, el Club Handbol Esplugues.

Després d’un any d’aturada a causa de la covid-19, aquest torneig de pretemporada torna més enfortit que mai. Enguany compta amb la participació de vint equips juvenils, provinents de 14 clubs diferents, vuit d’ells femenins i els dotze restants masculins. A més de l’Handbol Esplugues, que hi participa amb dos equips juvenils –un masculí i un femení–, els clubs participants són: BM Granollers, Handbol Gavà, Handbol Sant Joan Despí, Handbol Sant Quirze, BM La Roca, Handbol Molins de Rei, OAR Gràcia Sabadell, Handbol Sant Cugat, FC Barcelona, Handbol Cooperativa Sant Boi, Creu Alta Sabadell, UE Sarrià de Ter i BM Mislata, provinent de la Comunitat Valenciana.

Els vint equips participants s’han distribuït en sis grups, que competiran alternativament en les dues pistes que alberga el Complex Esportiu Les Moreres al llarg dels tres dies de competició. Les dues pistes de joc tenen un protocol diferent pel que fa a l’accés; tots els detalls per assistir a l’esdeveniment poden consultar-se a www.handbolesplugues.com. Els partits es retransmetran en directe via ‘streaming’, mentre que el calendari, l’horari i els resultats del torneig podran consultar-se a la pàgina web del club organitzador (www.handbolesplugues.com) i a les xarxes socials (@hesplugues).

L’Handbol Esplugues vol agrair el suport d’institucions i empreses patrocinadores, com són l’Ajuntament d’Esplugues, Finestrelles Shopping Center, Covides Vinyes i Cellers, Dental-e Centros Médicos, Munich, Rétols Otesa, Montserrat Almazan Food Service i Kneo Fisioterapia. A través de la celebració d’aquesta competició esportiva, l’Handbol Esplugues inaugura la celebració del 50è aniversari del club, una celebració que s’allargarà amb altres esdeveniments durant aquesta temporada.


Comparte en:

  • X (Twitter)