<%=Club.Nombre %>

Calendari del Primer Equip Femení


Aquest dimarts 14 de Juliol, s'ha celebrat el sorteig del calendari de competició del Primer Equip Femení a Lliga Catalana (Primera Divisió Nacional).

El conjunt groc-i-negre, ha quedat enquadrat al grup B, conjuntament amb; BM La Roca "B", KH7 BM Granollers "B", H Sant Vicenç "B", H Ascó, AEH Les Franqueses, H Vilamajor i H Cardedeu.

 

La propera temporada, el format de competició, es modificarà respecte al que estavem habituats a Lliga Catalana, passant d'un grup de 14 equips a 2 grups, un primer grup amb 7 equips, i l'altre amb 8, ja que a causa de la acabada de manera soptada les competicions, i fent-ho sense descensos, ha produit aquesta modificació.

Pel que fa al conjunt entrenat per Miguel Angel Interllige, debutarà la categoria de bronze de l'handbol estatal, a casa, enfront el filial del tot poderós BM Granollers, fent així que la temporada començi enfront un dels rivals més forts de la categoria i clar aspirant a l'ascens. La primera fase també la tancaran a casa les martorellenques, davant un altre dur rival com serà el BM La Roca "B".

 

Calendari Sènior Femení "B"

A més també s'ha celebrat el sorteig de 2ª Catalana, on participa el filial groc-i-negre. Les martorellenques han quedat enquadrades al grup A, conjuntament amb; H Vilanova i la Geltrú, H Sant Andreu de la Barca, H Lleida Pardinyes "B", H Gavà "B", E Castelldefels, HR Cornellà, H El Vendrell, H Igualada, Associació Lleidatana "B", H Berga i CEACA Tàrrega.

 


Comparteix a:

  • X (Twitter)