<%=Club.Nombre %>

El Prebenjamí B jugarà la Fase Final de la Copa Federació 2018


Cap de setmana inoblidable per diferents equips de la FEBO, ja que dos d’ells han aconseguit proclamar-se Campions de Lliga quan encara resta alguna jornada per disputar-se, i on a més, el Prebenjamí B, ha aconseguit l’accés a la Fase Final de la Copa Federació.

I és que els xavals entrenats per José Mollà es guanyaren eixe bitllet en les instal·lacions d’El Planter DV7, a Puçol, després de guanyar els seus 4 partits: Xirivella CF A 0-2, València CF SAD D 0-1 i Caxton College B 0-2 a la fase de grups, i superar l’Alboraia UD B al partit decisiu per un clar 7-3, acompanyant així al Benjamí el proper 27 de maig a la Fase Final, siguent estos dos els equips que representaran la FEBO en esta Copa Federació 2018.

En canvi, els jugadors prebenjamins de 2n any, entrenats per Rubèn Fuentes, es quedaren a les portes d’abastar eixa fase final, en caure a l’eliminatòria davant el CD Malilla A per 1-4. Els de Garrote havien finalitzat la fase grupal en 1r lloc després de l’empat a 1 gol amb Juventud Manisense, i les victòries contra Torrent CF (3-0) i Contaudit Almàssera (2-0).

Una llàstima, ja que haguera suposat un gran èxit pel futbol ontinyentí el ficar 3 equips a la Fase Final de la Copa.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)