<%=Club.Nombre %>

El Benjamí B, CAMPIÓ al TCI 2018


Els dos equips que la FEBO havia presentat al Torneo Campeones de Invierno 2018, aconseguiren accedir a la Fase Final, després de la primera jornada de grups. I ja en el dia definitiu, l’Aleví A es quedava fora de les semifinals, mentre que el Benjamí B aconseguia un nou èxit per la FEBO, en aconseguir el títol de CAMPIÓ.

El campionat que reunia els millors equips al finalitzar la 1a volta, començà divendres amb la categoria Prebenjamí, on els nostres no tenien cap representació. Dissabte fou el Benjamí B qui entrà en acció, abastant el 1r lloc després de doblegar els seus tres rivals, tots ells líders imbatuts a les seues respectives lligues.

CD SPORT BASE ONTINYENT - B           3 – 1  FBCD CATARROJA

CD SPORT BASE ONTINYENT - B           2 – 0  AT VALLBONENSE

CD SPORT BASE ONTINYENT - B           3 – 0  CD MASSAMAGRELL – C

Per la seua part l’Aleví A, finalitzà en 2n lloc la fase del diumenge, accedint també a la jornada definitiva després d’haver superat una eliminatòria davant el CD Roda E, que fou 3r classificat al seu grup, i al que els de Pepe Garcia derrotaren per 3-1.

FB AC BENAGUASIL – A   1 – 3  CD SPORT BASE ONTINYENT – A

CD MASSAMAGRELL – A 1 – 0  CD SPORT BASE ONTINYENT – A

PRIMER TOQUE CF – B    0 – 3  CD SPORT BASE ONTINYENT - A

Ja en la jornada final d’este dilluns, els ontinyentins de l'Aleví A no tingueren sort, perdent els seus dos partits de la fase de grups, pel que es quedaren fora de la lluita per un campionat que s’emporta el CD Roda D.

CD MALILLA A        2 – 0  SPORT BASE ONTINYENT A

CIUTAT DE XATIVA CFB A     1 – 0  SPORT BASE ONTINYENT A

En canvi, el Benjamí B doblegava els seus rivals, jugant la semifinal davant el Ciutat d’Alzira FB B (rival directe en lliga), a qui superava per 2-1. En la finalíssima, els de Vicent Vidal no donaren cap opció el CD Malilla C, a qui derrotaren per 3-0.

CD SPORT BASE ONTENYENT B 4 – 0  UD ALDAIA CF D

CD SPORT BASE ONTENYENT B 1 – 0  CD JERICA A

Cal destacar el gest de l’entrenador del Benjamí B de la FEBO, que es negà a que els seus jugadors reberen cap premi individual, donant una gran importància al col·lectiu, que ha sigut el gran culpable d’este nou èxit d’un equip que està lluitant pel Campionat lliguer al grup B de La Ribera.

 

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)