<%=Club.Nombre %>

Fins 10 equips finalitzen la seua lliga estos dies


Si la setmana passada foren fins a 6 els equips de la FEBO que finalitzaren la competició lliguera, amb el títol de Campió per algun d’ells (Prebenjamí B), en esta que s’enceta esta mateixa vesprada, en seran 4 més els que donen per concluida la lliga 2017/2018, i també amb un equip que s’ha proclamat Campió: el Benjamí B.

Però es que a més a més, als 9 enfrontaments que es disputaran als Camps de la Puríssima, vorem en acció a 4 equips que actualment són líders als seus respectius grups de lliga, i on podem afegir que un dels nostres, l’Aleví C, es desplaça a casa del líder de la seua categoria: el CC Alcoy.

Recordem que el darrer cap de setmana, digueren adéu al present curs els equips Aleví A (abastà el 3r lloc empatat amb el 2n classificat), l’Aleví D (11é lloc pels de 1r any), el Benjamí A (també foren 3rs a la superlliga intercomarcal), el Prebenjamí A que fou 4t a tant sols un punt del tercer lloc, el Prebenjamí B que es va proclamar Campió al grup de la Costera amb 7 punts respecte el seu perseguidor, i l’Amateur Femení que en una gran 2a volta li remuntà 12 punts al 4t classificat per acabar en eixe lloc les de Sergio Pardo.

Doncs en la jornada que comença este divendres, viurem dos grans partits de futbol 8, tots dos a les 19:00 i davant el mateix rival: Ciutat d’Alzira. Per un costat el Benjamí B de Vicent Vidal celebrarà el títol de Campió contra l’únic equip que els ha pogut superar en este curs i que serà 2n al grup de la Ribera. I per l’altre tenim l’Aleví B de Pepe Garcia que, siguent ja 4t, se les vorà amb el 3r classificat, tots dos ja de forma definitiva.

Altre Aleví que també dirà adéu a la 17/18 és el D, on els d’Ivan Arcos visiten al Campió del grup: el CC Alcoy. Després de remuntar fins 17 punts en la 2a volta, els ontinyentins acabaran al 4t lloc.

I ja en futbol 11 tenim el juvenil de Pepe Pla, a qui li s’ha fet costera amunt el 2n tram de competició, i que segurament finalitzarà al 9é lloc després del seu partit contra el coliste Canals.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)