<%=Club.Nombre %>

Comunicats Oficials

El CF Igualada comunica que, a dia d'avui, el fins ara cos tècnic del nostre Primer Equip Femení deixa de formar part de l'equip. La Marta Cubí, la Meri Puig i l’Anna Ponce tanquen una etapa al club blau. Els agraïm tota l’entrega incondicional que han mostrat. El maig del 2019, la Marta es va fer càrrec del Primer Equip, mostrant el seu compromís amb el club i tota la família blava, des del primer moment.  A nivell esportiu, tot i el bon inici de temporada, el conjunt blau es troba en un sotrac de joc i resultats, que el col·loquen en una posició delicada a la classificació. Els hi desitgem el millor tant a nivell esportiu com personal!

El CF Igualada comunica que, a dia d'avui, el fins ara cos tècnic del nostre Primer Equip Masculí (3a Div) deixa de formar part de l'equip. En Marc Cabestany, en Toni Pajuelo i en Santi Triguero tanquen una etapa al club blau. Els agraïm tot l'esforç i entrega que han tingut cap al club i la gran petjada que han deixat. Els hi desitgem el millor tant a nivell esportiu com personal!

Les competicions de Futbol Base i Territorial queden aturades els pròxims 15 dies. Els Primers Equips blaus no es veuen afectats per aquesta mesura, ara mateix.

El CF Igualada segueix treballant en la temporada 2020/21 i com a pal de paller del projecte, segueix confiant amb en Marc Cabestany com a entrenador del 1er equip Masculí de 3a Divisió,  acompanyat d'en Toni Pajuelo en la preparació física. Es tracta d'un pas per apostar en la continuïtat de la bona labor portada a terme en aquest 2020. La propera temporada l'equip vol expressar energia i fermesa tant a dins com a fora del terreny de joc. Marc Cabestany ens explica quin és el seu objectiu: "Estem treballant per confeccionar una plantilla amb un grup de jugadors que il·lusiona a l'afició. Un club històric com l'Igualada, què és capital de comarca, ha de consolidar-se a 3a Divisió. El primer repte serà deixar l'Igualada a la categoria, però treballarem per fer un pas endavanat a la classificació. Volem un equip unit i sòlid amb un estil  propi, però adaptable. Hem de ser capaços de competir sempre i contra tots. Treballarem incansablement per fer de l'Igualada un conjunt amb personalitat i ambició. La situació actual ens obligar a planificar de forma diferent l'inici dels entrenaments. Cal protegir els jugadors, tant en l'aspecte físic com emocional."  

Queda cancel·lada tota l'activitat federativa i esportiva. Segons els comunicats de la Federació Catalana de Futbol i la Real Federación Española de Futbol, queden suspesos tots els partits de lliga que s'havien de dur a terme els pròxims 15 dies. A la vegada, des de l'Ajuntament d'Igualada, s'ha comunicat que totes les instal·lacions esportives municipals quedaran tancades i per tant, se suspenen tots els entrenaments.  

Amb els fitxatges d'en 'Cucu', en Johnny i en Bikey, queda oficialment tancada la plantilla per aquesta temporada. Esperem que aquests darrers tres fitxatges ajudin a l'equip a aconseguir l'objectiu des de principi de la campanya, la salvació.