<%=Club.Nombre %>

Comunicats oficials

Benvolgudes famílies, com de ben segur ja sabeu, el Govern de la Generalitat ha decidit prorrogar 14 dies més, fins el diumenge 7 de febrer, les restriccions vigents per aturar els contagis de coronavirus. Així doncs, les actitivitats del Club continuen suspeses fins l'esmentada data. Salut per tothom! La Junta

Bon any, famílies, com sabeu les noves limitacions de confinament municipal ens fan impossible reprendre l'activitat, almenys fins al 17 de gener. No cal dir que no es cobrarà cap quota corresponent al període de suspensió d'activitats. Molta salut per tothom i els millors desitjos de part del club! La Junta    

Els horaris en aquest primer tram de desescalada seran els mateixos amb l'única excepció dels entrenaments de F7 i Femení dels divendres, que passen a dilluns, i la secció de Futbol Sala, que entrenarà dimarts i dijous. Tampoc hi haurà tecnificació de porters/es ni jugadors/es en aquest primer tram. Tot i començar a entrenar al novembre no es passarà cap quota corresponent a aquest mes.

Benvolguts jugadors i jugadores, mares, pares i familiars, des de la Junta, Coordinacions i staff tècnic esperem que estigueu tots i totes bé, així com les vostres famílies i amistats, dins la situació tant excepcional que ens toca viure degut al COVID-19. Avui mateix hem rebut la Circular número 20 de la Federació Catalana de Futbol on ens comunica la prohibició de la pràctica d’entrenaments en totes les modalitats i categories excepte pels equips que participen en competicions professionals i/o estatals. A efectes pràctics, això significa que s’ajornen totes les activitats del Club (entrenaments, tecnificació i extraescolars) des de demà divendres 30 d’octubre i fins al dia 13 de novembre (ambdós inclosos). Des del Club no es girarà cap càrrec corresponent al mes de novembre si en aquest mes no hi ha activitat. Si finalment n’hi hagués durant una part del mes, només es cobraria la part proporcional. Restarem amatents a totes les novetats per part del Departament de Salut i de la Federació Catalana de Futbol i us seguirem informant puntualment. Amb els nostres millors desitjos de salut, rebeu una cordial salutació.   La Junta del Club Esportiu Pla d’Urgell. El Pla d’Urgell, dijous 29 d’octubre de 2020

Davant la proposta del procicat d'aturada de les competicions durant 15 dies, us remetem al comunicat de la FCF. Des del Club tenim la voluntat de seguir els entrenaments amb normalitat, extremant les condicions de seguretat i prudència per a tots els nostres jugadores i jugadores. Us agraïm per endavant la vostra col·laboració i comprensió.  

Benvolguts pares i mares, jugadors i jugadores, us fem a mans aquesta circular per indicar-vos els preus del club per a la temporada 2020-2021. Els nens i nenes quedaran automàticament renovats amb el club en cas que no ens expresseu directament el contrari. Detallem les quotes i la distribució de pagament per cada categoria: *El cobrament de la mensualitat d'abril, està subjecta a la col·laboració dels respectius ajuntaments, tal i com us vàrem comunicar, si rebem les ajudes corresponents aquesta quota no es cobrarà. -Hi haurà un 10% de descompte pel 2n germà, aplicable a la quota més baixa. -En aquestes quotes no hi ha inclòs el preu de la llicència, que és diferent per cada categoria i que haurà d'assumir cada família a través del portal futbol.cat. Els preus de la llicència són els marcats per la FCF. -Cal recordar que s'ha de passar la revisió mèdica esportiva cada dos anys, si ja jugàveu la temporada passada la teniu en vigor, ja que s'ha aplicat un any de moratòria en aquestes revisions, verifiqueu al Portal del Federat que la teniu al dia. -Es donarà servei de transport des de debutants fins alevins.  

Benvolgudes famílies, ens trobem a les portes d'iniciar la nova temporada. Demà rebreu tota la informació referent a horaris, seus d'entrenament i organització general. Pel que fa a la prevenció del coronavirus, el fet que més ens preocupa ara mateix, us fem arribar el protocol del club per a la temporada 2020-2021, que volem iniciar amb les màximes garanties de seguretat per a tots els nostres jugadors i jugadores. Esperem el vostre suport i col·laboració. La Coordinació Esportiva,   Eduquem futbolistes, entrenem persones!

Benvolguts, pares i mares, jugadors i jugadores, desitgem que tots i totes estigueu bé, la pandèmia ens afecta fins i tot més d’allò que prevèiem i ens toca viure moments excepcionals. Per tot plegat i un cop acabada prematurament la present temporada, volem expressar-vos que des del Club Esportiu Pla d’Urgell encarem el nou curs amb totes les il·lusions, però alhora conscients i responsabilitzats de les possibles afectacions de la crisi sanitària. Amb aquesta circular informativa us convidem a iniciar la temporada 2020-2021, però estarem pendents de les novetats que ens puguin afectar i, en cas de produir-se, us mantindrem puntualment assabentats. Us informem que, com en altres anys, els nens i nenes quedaran automàticament renovats amb el club en cas que no ens expresseu directament el contrari. Aquesta temporada no es renovarà la samarreta dels partits. A les noves incorporacions se’ls hi donarà samarreta, pantalons i mitgetes de joc. També se’ls hi farà als jugadors que se’ls hi hagi quedat petita. Pel que fa a la informació de les quotes, de moment es realitzarà un únic primer pagament, aquest mes de juliol, per un import de 35 €. Aquest pagament és necessari per iniciar els tràmits amb la Federació Catalana de Futbol i preparar la temporada, però en el cas que degut a la COVID-19 no es pogués iniciar, la quota us seria retornada. Quan s’avanci en el desenvolupament de la temporada detallarem la distribució de la resta de pagaments. Recordeu que a les quotes no hi ha inclòs el preu de la llicència, que és diferent per cada categoria i que haurà d’assumir cada família a través del portal www.futbol.cat. Els preus de la llicència són els marcats per la federació. Pel que fa a la part esportiva, aviat en rebreu informació detallada. Aprofitem per anticipar-vos que estem treballant en la posada a punt de la nova web del club, www.cepu.cat, us animem a que l’aneu consultant i esperem que es converteixi en una eina àgil i actualitzada per a la divulgació del Club Esportiu Pla d’Urgell. Quedem a la vostra disposició i desitgem que molt aviat ens puguem retrobar. VISCA EL CLUB ESPORTIU PLA D’URGELL   La Junta Eduquem futbolistes, entrenem persones!


1