<%=Club.Nombre %>

Notícies

La millora contínua és un dels objectius del C.E.Besacanó. Intentar millorar dia a dia ajudant als nostres fills i filles a progressar i divertir-se passant un estiu inoblidable. Us posem a disposició una enquesta a la nostra pàgina web perquè la pugueu omplir i ens ajudeu a millorar dia a dia. Link Enquesta

Avui se'ns ha confirmat que el Cadet és equip de 1era Divisió com a millor segon‼️ Molt contents d'haver aconseguit l'objectiu que fa uns anys enrere semblava una utopia de tenir tot el futbol 11 a primera divisió. La temporada passada el primer equip va pujar a 1era Catalana i aquesta temporada hem aconseguit pujar el segon juvenil, el cadet i l'infantil a primera. Gràcies a tots els entrenadors, coordinadors, jugadors i pares i mares de la família BLUE!!  

Amb gols de Lluís Badia i de Pablo Gontard els nois de Sergi Ramirez i Dembé  van aconseguir la victòria per 2-0 contra el Sarrià de Ter el JUVENIL B. Amb aquesta victòria s'ha proclamat campió de lliga del Grup 2 de Segona Divisió. El Juvenil B esta fent una temporada espectacular amb 10 victòries amb 10 partits. Segon equip més golejador i menys golejat. Moltes felicitats nois, l'any vinent a Primera!!  

Aquest dissabte el Filial juga contra el líder de la categoria. Una victòria ens aproparia a tan sols 1 punt del cap d'avant de la classificació. Els jugadors del FILIAL necessiten l'escalf de la nostra afició i dels nens i nenes del futbol base. Us hi esperem!! ENTRADA GRATUÏTA

Desde el CE Bescanó us volem informar que tenim nova web! A partir d'ara podreu consultar tots els partits, resultats i classificacions dels nostres equips. I com fins ara podreu seguir totes les novetats del club, inscripcions, campus, etc... Per altre banda, molt aviat tots els jugadors tindran disponible el seu espai personal on es podrà consultar pròxims partits, resultats, entrenaments, quotes intercanviar missatges amb coordinació... Qualsevol comentari o suggerencia serà benviguda. Ho podeu fer en el nostre mail info@cebescano.cat PER UN CLUB AMB FUTUR!!!    

 Un any més el C.E.Bescanó tornarem a organitzar el campus d’estiu a Bescanó. Desprès del èxit de participació dels anys anteriors, continuarem fent un campus ple de diversió i activitats. A causa de l’actual situació de pandèmia i tots els dubtes que genera, des de el club estem treballant amb la possibilitat de tornar a organitzar el campus d’estiu aplicant les mesures necessàries i recomanades per les autoritats.  


1