<%=Club.Nombre %>

EL CF. TORELLÓ MEMBRE CONSTITUENT de l’ASSOCIACIÓ COORDINADORA del VOLUNTARIAT D'OSONA


NOTA DE PREMSA:

Torelló, 06/07/2020


El C.F. Torelló membre constituent de l’Associació Coordinadora del Voluntariat d’Osona.

 

El Club Futbol Torelló és una de les moltes entitats que forma part de l’Associació Coordinadora del Voluntariat d’Osona, i ho fa com una de les entitats impulsores.


Des de fa ja un temps el club a banda del futbol i el que comporta, s’involucra en temes socials, donant suport a moltes entitats, participant en campanyes concretes com aportació de joguines a Càritas Torelló, amb l’Associació Tal Com Som, Pinkmama, Donants de Sang, la Marató de TV3, etc etc, per aquest motiu s’han involucrat en aquest projecte que va néixer el passat dia 3 de juliol.

 

Sebastià Raurell, Vice-president responsable de Relacions Institucionals i Comunicació és la persona designada pel club per formar part de la coordinadora, que neix amb la voluntat de fomentar i defensar la vida associativa a Osona, el treball en xarxa, la convivència i la participació ciutadana, mitjançant la contribució en la promoció del voluntariat, així com representar i defensar els interessos de les entitats, associacions o grups organitzats que formin part de la coordinadora.

 

Altres accions seran promoure la creació i desenvolupament d’una plataforma que faciliti la relació, coneixement i participació de la Coordinadora entre ells, la difusió pública de les seves activitats i com no, molt important, la captació de voluntaris.

 

Un pas més del club de la Vall del Ges en implicar-se amb temes i accions fora de la part esportiva i no menys importants i que ajuden a fomentar dins el club l’esperit solidari que bona falta fa a la nostra societat, malgrat que hi ha moltíssima gent voluntària amb esperit d’ajuda i col·laboració.

 

La Junta Directiva
C.F. Torelló

 


Comparteix a:

  • X (Twitter)