<%=Club.Nombre %>

COMUNICAT A LES FAMÍLIES DEL CF. TORELLÓ


COMUNICAT:

Benvolgudes familias de l'CF Torelló,

Des de la Junta directiva de club desitgem i esperem que estigueu Bé, en uns dies dificils i complicats.
Sabem que la magnitud d'AQUESTA pandèmia, hi ha hagut o hi podin haver casos Propers a nosaltres, Davant a els quals ENS Posem a la Vostra DISPOSICIÓ per tot Allò que Pugui estar a l'Nostre abast i manifestar-vos la nostra solidaritat i escalf.

Pel que fa a l'Aspecte esportiu Poques novetats a dir-vos, de ben segur Esteu a el dia de la situaciò i de què ENS ragin els autoritats pertinents (autoritats polítiques i / o esportives). 
El dia d'avui no sabem cap on Anira la temporada.


Quant a la quota del mes d'abril, NO és passarà a l'Cobrament Atesa la paralització de l'activitat, paper que fa a les futures quotes, ha és veurà en Funció de com evolucioni la situaciò.

Un altre tema d'interès és el retorn dels Diners a les familias que ja van Fer efectiu a l'Pagament de Campus de Setmana Santa i el Torneig de la mateixa setmana i que com ja sabeu han Quedat suspesos, Fins no tornem a la normalitat no estarem en condiciones de fermen els devolucions ja que és una mica complicat.

Més poca cosa us Podem dir, NOMÉS que Quan tot la vagi tornant a la normalitat i sempre seguint els directrius de les autoritats pertinents i también de la Federació Catalana de Futbol, us anirem Informant de les Actuacions futures.

Esperem poder recuperar el dia a dia com més Aviat Millor i que ho puguem celebrar tots junts a el camp de Futbol de Torelló.


#OrgulPescallunes

Rebeu una càlida salutació
 

UNA FORTA abraçada de la JUNTA DIRECTIVA

Torelló, 01 d'abril 2020


Comparteix a:

  • X (Twitter)