<%=Club.Nombre %>

CF. TORELLÓ COL.LABORA AMB EL PROJECTE TBC DEL DEPART. DE JUSTICIA


Els treballs en benefici de la comunitat (TBC) són una mesura penal alternativa a la presó que consisteix en el fet que la persona penada du a terme determinades activitats en entitats del seu entorn comunitari per tal que, al mateix temps que compleix la pena, compensi o repari el dany causat pel delicte comès.

El Departament de Justícia, mitjançant l’Àrea de Mesures Penals Alternatives, realitza l’execució dels TBC a través dels delegats d’execució de mesures i amb el suport indispensable d’entitats de tota mena ubicades arreu del territori, les quals aporten diferents equipaments on poder executar aquestes mesures.

En aquest mapa es reflecteix el total de les entitats, dels equipaments i de les places que ens ofereixen per fer les activitats dels TBC a tot Catalunya. Tanmateix, només les entitats que ens han autoritzat a fer-ho, hi figuren identificades nominalment.

https://analisi.transparenciacatalunya.cat/Legislaci-just-cia/Entitats-col-laboradores-de-treballs-en-benefici-d/abnp-sjj6


Comparteix a:

  • X (Twitter)