<%=Club.Nombre %>

ADHESIÓ A LA 8a EDICIÓ de la SETMANA Bio per l'ALIMENTACIÓ ECOLÒGICA


Bona dia a tots, us volem informar que des del departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya durant aquesta setmana 17 al 25 d’octubre, fan la 8ena edició de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica, esdeveniment que té com a objectiu promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població.  

Per primer edició han afegit una part de les seves activitats de divulgació la part Esportiva, i ens han fet arribar un seguit d'enganxines per donar els nens de la Comarca per tal de fer difusió dels aliments ecològics.

Aquestes enganxines us les farem arribar al club al llarg d'aquesta setmana i agraïriem que les dongueu els participants del Consell Esportiu d'Osona i si podeu fer alguna foto i fer-la arribar o etiquetar-nos a nosaltres o el departament d'agricultura seria perfecte.

D'altre banda també farem un concurs des del Consell Esportiu d'Osona on es sortejaran difrents productes ecològics a través del nostre instagram. Quan en fem la difusió estaria bé si ens podeu ajudar a difondreu des dels vostre comptes per tal d'arribar el màxim de públic possible.

El Club Futbol Torelló ens hi hem adherit


Comparteix a:

  • X (Twitter)