L'Alberic Promeses visitarà la Puríssima este divendres

El CE Alberic Promeses serà este divendres 17 d’agost el quart rival del Sanra en esta pretemporada 2018/2019, on els d’Angel Guarner s’enfrontaran ja a un equip de la mateixa categoria. Un partit que començarà a les 19:45 i no a les 20h com s’havia programat en un inici.

Després del triomf del darrer dimarts a Rafelcofer, la derrota davant el juvenil del València CF i l’empat amb el Muro, el Sanra es troba a un mes de l’inici lliguer. Han estat tres setmanes d’entrenaments on Guarner està acoblant un conjunt que presenta moltes cares noves, quasi totes elles de gent jove i formades a la FEBO. Serà l’últim enfrontament dels rogets abans del descans per les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent, on el tècnic del Sant Rafel donarà descans als seus jugadors fins el dia 28.

A l’espera de conèixer el calendari de lliga, sols li restaran per jugar dos partits més: l’1 de setembre a La Llosa, equip també del grup 5 en la 1a Regional, i el dia 7 reben en La Puríssima l’Aielo, equip de 2a Regional.