<%=Club.Nombre %>

El Ciutat de Xàtiva s'emporta el Trofeu Nacional als penals


L’equip aleví del Ciutat de Xàtiva es va proclamar campió del XIX Trofeu “Ciutat d’Ontinyent” de futbol base, després de superar en l’emocionant final al Zafranar. Un partit que va acabar amb empat a un gol entre els dos màxims golejadors d’esta edició de 2019, i que es va resoldre en una tanda de penals, on els porters d’ambdós conjunts foren els protagonistes, ja que tant sols el darrer llançament va declinar el títol en favor dels xativins.

Una edició on l’esportivitat va regnar, així com el bon ambient futbolístic, i que va començar amb l’absència d’última hora d’un equip al grup A, el que no va impedir el desenvolupament habitual d’un Torneig que va estar força igualat, com ho demostra que una moneda a l’aire va decidir quin conjunt ocupava el 2n i 3r lloc al mateix grup A, després que Albacete i Barrio de la Luz empataren a tot.

Per la seua part el grup  B va estar dominat en tot moment pels que finalment serien els campions, i que sols cedirien un encontre al darrer partit de la fase de grups, que va deixar fóra dels quarts de final l’Elitei Project d’Elda.

Els encontres de la fase final començaren amb la “sorpresa” del torneig, quan el Dènia eliminava als llançaments de penal el primer del grup A: Intangco, mentre que Escuelas San José (0-1), Barrio de la Luz (0-1) i el nostre Aleví A (1-4) es quedaven fora de la lluita pel Trofeu.

Les semifinals foren dominades pels equips que a la postre es jugarien el títol de campió, superant el Zafranar 3-0 el Dènia i el Ciutat de Xàtiva 2-0 l’Albacete, equip este últim que es faria amb el tercer lloc en derrotar els alacantins per 4-0.


Comparte en:

  • X (Twitter)