<%=Club.Nombre %>

Comença la "cuesta de enero" amb la visita del líder


Este diumenge torna el futbol a El Clariano. Després d’un mes sense que els d’Angel Guarner jugaren com a local, el Deportivo Ontinyent jugarà davant la seua afició, i per a esta cita el rival serà el líder imbatut CF Gandia.

I amb este enfrontament el nostre amateur enceta el seu particular “Tourmalet”, on s’enfrontarà amb els tres primers classificats al sisè grup de la Primera Regional, als que no va poder derrotar al tram inicial de la temporada: CF Gandia, CD L’Alcúdia de Crespins i UD Oliva.

Tres són les victòries dels nostres com a local als darrers tres partits disputats, i que han de servir com a baluard per poder derrotar el líder, que recordem és l’únic conjunt dels vuit que formen la 1a Regional que encara no ha encaixat cap derrota.

Serà una fita especial pels de la Safor, que visiten un camp on no jugaven des del 28/08/2011, quan en la 2a B derrotaren l’Ontinyent CF per 0-2, després d’haver-se enfrontat amb els ontinyentins en nombroses ocasions, bé en eixa categoria com en Tercera.

Pel duel d’este 19 de gener Guarner recupera el seu màxim golejador:  Cambreta, qui ja va marcar als gandians al partit de la primera volta i que no veu porta a El Clariano des de la 5a jornada. Per això al xicotet dels Cambra serà un plus l’enfrontament amb el líder, qui en canvi perd per a este encontre a un dels jugadors més en forma: Jorge Diaz (qui ja ens va marcar al Guillermo Olagüe) i qui venia fent gol les darrere quatre jornades.


Comparte en:

  • X (Twitter)