<%=Club.Nombre %>

Títols de Campions pels nostres Alevins


Doble triomf este cap de setmana dels nostres equips alevins, tant les xiques en Alzira com el combinat de jugadors masculins de l’A i E en Bocairent.

Les d’Ana Alcaraz s’emportaren la primera edició de futbol base femení al Memorial Naho Barberà, després d’empatar al partit inicial amb el València Femení 1-1. Posteriorment les de la nostra Escola superaren les xiques del Tabernes Blanques per 6-0, el que les ficava a la final, on derrotaren el Llevant per 0-3.

A més a més, dues de les nostres s’empotaren dos premis individuals: Nerea Doci Barber era nominada com a la millor portera, mentre que Laia Pastor Francès obtenia el guardó com a màxima golejadora.

Per la seua part, a Bocairent els xics es feren amb el VI Trofeu Vila de Bocairent, en superar a la final a l’Agullent per un contundent 7-0. Una matinal on el combinat dirigit per Pepe Garcia, s’estrenava precisament davant els agullentins, als que s’imposaren per 2-0, desfent-se posteriorment del Benigànim per 2-1. En el tercer partit del grup, l’Atzeneta empatava amb els nostres a dos gols.

Per un clar 4-1 els de la FEBO es colaven en la final, després de superar el Muro a les semifinals, amb el resultat ja conegut de 7-0 a la final, d’un torneig on el nostre Aleví Joan Beneyto era nombrat MVP del Trofeu.


Comparte en:

  • X (Twitter)