<%=Club.Nombre %>

Laia Pastor Francés, convocada a la Selecció Valenta Sub-15


A la nostra Escola tornem a estar d’enhorabona, ja que de nou, una de les nostres jugadores ha estat seleccionada per l’entrenament que farà la Selecció Valenciana Sub-15 femenina demà dijous 29 d’abril a les 16:45 a les instal·lacions federatives de Picassent.

I és que LAIA PASTOR FRANCÉS (19/07/2007) , jugadora del Cadet/Infantil ha estat convocada per la seleccionadora valenciana Alicia Moreno per a esta primera ocasió després de la represa de la competició. Cal recordar que fa uns mesos va ser la seua companya Candela Herrero la que va tindre la mateixa oportunitat que ara Laia.

I és que l’extrem esquerra és de les poques de la nostra Escola que pot dir ben alt que ha jugat en els 3 equips femenins que tenim, ja que tot i ser infantil de segon any, Laia compta amb l’entrenador de l’Amateur Femení Pau Calatayud, com ho demostren els tres partits en que ha jugat amb l’equip (Aldaia, Manises i Monte-Sión).

La seua polivalència (pot jugar tant de migcentre com en llocs ofensius) i la seua potència la fan ser la jugadora amb major progressió de la nostra Escola. I a més té olfacte de gol, no debades amb 14 gols en la present temporada (dels 44 del Cadet Femení) és la màxima golejadora de l’equip.

Ara esperem que gaudeixi de l’experiència al “Miguel Monleón” de Picassent, demostrant que el futbol femení a Ontinyent continua sent referència a la nostra Comunitat.


Comparte en:

  • X (Twitter)