<%=Club.Nombre %>

El Prebenjamí B es proclama Campió de Lliga 2017/2018


Cap de setmana inoblidable per l’equip Prebenjamí B de la FEBO, capaç d’aconseguir classificar-se per a la Fase Final de la Copa Federació hores després de proclamar-se CAMPIÓ de lliga a la LLometa de Muro.

Els de José Mollà ja tingueren una oportunitat la setmana passada, però l’Atzeneta no errà i impossibilità que els prebenjamins de primer any pogueren celebrar el campionat a la Puríssima.

Una temporada per emmarcar, amb tant sols un partit sense que hagen acabat amb victòria els ontinyentins, i que han corroborat amb el títol de campions a la penúltima jornada, i amb les vistes ja posades el proper 27 de maig a la Copa.

I és que el seu jove entrenador ja va anunciar que este equip enguany podia donar moltes alegries als seus familiars, com així està succeint, i ara esperen tancar la lliga amb el que esperen siga una festa este proper dissabte a partir de les 10:30, on tancaran esta competició rebent a L’Olleria B.

Enhorabona pels Diego Abad, Xavi Benavent, Adrià Cambra, Javier Espadas, Xavi Gilabert, Martín Lacueva, , Sergio Pastor, Leo Penades, Tono Penades, Carlos Romero, Nelson Sarrià, Aitor Selva, Nayer Torró i Daniel Vladimirov, així com al seu entrenador José Mollà i el seu ajudant Jorge Jabaloy.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)